Баня - полезни съвети!

DURAVIT Tulum by Starck – За устойчив интериорен дизайн!

DURAVIT Tulum by Starck - За устойчив интериорен дизайн!

DURAVIT

Tulum by Starck

 

Със серията смесители за баня Tulum, Philippe Starck отново създаде емблематичен продукт, създаден за устойчив интериорен дизайн. Езикът на дизайна е чист, монолитен и в същото време адаптивен. Две покрития и широка гама позволяват комбинация с различни серии санитарна керамика на Duravit за всяка площ на банята.

 

DURAVIT Tulum by Starck - За устойчив интериорен дизайн!

 

За широк спектър от приложения

Смесителите за мивка се предлагат в три размера и в цвят хром и черен мат. Всички размери имат AirPlus (приятна пълна струя) и HeatLock (температурно ограничение за защита от изгаряне). Вариантите S и M се предлагат с опционалната енергоспестяваща функция FreshStart.

 

Елегантно продължение

Модерно-елегантният дизайн подобрява и душ зоната. Вграденият монтаж с BlueBox като основен елемент създава намален, непретрупан вид. Функционалният ротационен превключвател улеснява превключването между консуматорите на вода. Ясните символи позволяват интуитивна работа.

 

DURAVIT Tulum by Starck - За устойчив интериорен дизайн!

 

Подходящ за всяко приложение

В сектора на ваните продуктовата гама Tulum предлага продукти с високо качество за различни инсталационни решения. Свободностоящ смесител за вана с минималистичен ръчен душ с палитра е перфектната комбинация за свободностоящи вани.

Единична закачалка за кърпи/хавлии DURAVIT D-CODE 0099041000

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *