Баня - полезни съвети!

DURAVIT VITRIUM – Усещане за сигурност в банята!

DURAVIT VITRIUM - Усещане за сигурност в банята!

DURAVIT VITRIUM

Усещане за сигурност в банята!

Баня, твърде удобна за споделяне – това е колекцията DURAVIT Vitrium на Christian Werner, която предлага усещане за сигурност и в най-малките пространства. Тук материали с интересен външен вид и усещане са оформени в еднакво интересни различни форми, за да създадат приятна естествена атмосфера. Безвремието на серията подчертава факта, че Vitrium е предназначен за ритуали за къпане, които привличат сетивата. Той определя сложната рамка за издигната, модерна култура в банята. Колекцията ще превърне Вашата баня в място, изпълнено с топлина и уют – Вашата нова любима стая!

 

DURAVIT VITRIUM - Усещане за сигурност в банята!

 

DURAVIT VITRIUM - Усещане за сигурност в банята!

 

Независимо дали кръгла мивка за плот или интегрирана c-bonded версия, мивките Vitrium имат единен дизайнерски език, който е вечен, но същевременно модерен и който е свързан с текущите архитектурни тенденции от цял свят. Кръглите мивки, поставени върху линейните мебели за баня Vitrium, образуват спокойна, но вълнуваща симбиоза, особено поради надвеса в предната част. Усъвършенстваният дизайн е възможен благодарение на процеса на минерално леене DuroCast UltraResist, използван при производството му. Освен изключително елегантния си вид със своята кадифена матова повърхност, минералният композитен материал, разработен от Duravit, позволява прецизен език на дизайна и създава изключително тактилно изживяване в процеса. Мивките се предлагат със или без отвор за смесител и се предлагат с витло/клапан и без преливник.

 

DURAVIT VITRIUM - Усещане за сигурност в банята!

 

DURAVIT VITRIUM - Усещане за сигурност в банята!

 

DURAVIT VITRIUM - Усещане за сигурност в банята!

 

Геометричните мебели за баня имат минималистичен и елегантен вид благодарение на фината метална рамка в бяло и антрацит. Комбинацията с фронтове – по избор направени от осветено, полупрозрачно стъкло PARSOL или различни декори в плътни цветове или вид на дърво – създава естествено изглеждащ ансамбъл, който излъчва комфорт. Опушените стъклени фронтове правят мебелите да изглеждат леки – почти сякаш се носят. Тяхната прилика с камина внася нотка топлина в банята и в същото време те служат като сцена за Вашите специални ежедневни вещи, козметика или аксесоари. Разнообразието от възможни комбинации от повърхностни покрития за фронтовете и корпуса отразява високата степен на персонализиране, открита в цялата серия за баня Vitrium. Лицевите и крайните повърхности са водоотблъскващи, а краищата са съединени с хидроизолация, за да направят мебелите лесни за използване и почистване и да осигурят дълготрайно качество. Ръкохватка, интегрирана в металната рамка, допълва минималистичните мебели!

 

DURAVIT VITRIUM - Усещане за сигурност в банята!

Мебелната гама Vitrium включва и подходящи колони в различни размери. Моделите са оборудвани с въртящи се врати и стъклени рафтове. Опционално се предлагат и с осветление в интериора.

 

Огледалата от колекцията Vitrium се предлагат в кръгла или квадратна форма, а огледалните шкафове Vitrium се предлагат във версия за вграждане. Тези огледала и огледални шкафове се предлагат и с бели или антрацитни рамки по Ваш избор, за да можете да ги съчетаете с металните рамки на умивалниците и полувисоките шкафове Vitrium. Моделите използват един и същ дизайнерски език, така че идеално допълват мебелите за баня. Всеки модел е оборудван с LED осветление и сензорни ключове.

Единична закачалка за кърпи/хавлии DURAVIT D-CODE 0099041000

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *