Баня - полезни съвети!

GROHE ALLURE Перфектното качество и красота. Вече с нова визия!

GROHE ALLURE Перфектното качество и красота. Вече с нова визия!

GROHE ALLURE

Лукс и изтънченост за банята

 

Новия елегантен смесител за баня GROHE ALLURE е истинско дизайнерско изявление, включващо завладяващ минималистичен и изключително тънък дизайн – сега още по-привлекателен поради по-органичната си цялостна естетика. Комбинирайки най-съвременна технология за вода с немска изработка, кранът впечатлява със специален акцент: С отчетлива тактилна обратна връзка, Precision Control на смесителя за мивка с три отвора предлага уникално тактилно изживяване и подобрява взаимодействието.

 

grohe-allure-new-bg-maistor-1-blog

 

Новият ALLURE на GROHE Ви позволява да създадете перфектно хармонично изживяване в банята според личния си вкус. Разнообразната гама включва също монтирани на пода кранове и чучури за водопад за ваната, които позволяват цялостен дизайн на банята. За акценти с вкус в банята, линията ALLURE предлага избор от различни цветове и покрития: Chrome, Brushed Cool Sunrise, Brushed Warm Sunset и Hard Graphite – всички идеални съвпадения за новата гама аксесоари GROHE ALLURE.

 

grohe-allure-new-bg-maistor-2-blog

 

grohe-allure-new-bg-maistor-2-blog

 

Как изглеждаше колекцията до този момент!

Серията GROHE ALLURE съчетава майсторска изработка и прецизна техника. Със своята елегантна и изтънчена комбинация от извивки, цилиндри и кубове, дизайнът на GROHE ALLURE внушава истинска автентичност и чувство за непреходна стойност.

 

grohe-allure-old-bg-maistor-5

 

Любителите на изчистените линии ще обикнат спускащите се линии и отворения правоъгълен чучур на GROHE ALLURE, доставящ естествено водно усещане – чисто чувствено изживяване. Той е оригинален и автентичен, предлагайки два различни стила ръкохватки: обикновена единична ръкохватка или елегантен троен дизайн. Неговият строг дизайн е допълнен от две уникални технологии на GROHE SilkMove, за несравнимо плавни движения на ръкохватката и GROHE StarLightза интензивен блясък. Тук качествената изработка и стилният дизайн се обединяват в един истински неустоим продукт.

 

grohe-allure-old-bg-maistor-6

 

В серията ALLURE на GROHE ще намерите голяма гама от майсторски изработени и висококачествени смесители за умивалник (едноръкохваткови и двуръкохваткови,  за стенен и стоящ монтаж), смесители за вана и душ, смесители за вгражданетермостатни смесители, смесители за монтаж в пода и аксесоари като: държачи за чаши, сапунерки, дозатори, халки и поставки за кърпи и хавлии, закачалки и още.

Разгледайте всички продукти от колекцията GROHE ALLURE при нас тук…

grohe-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *