Баня - полезни съвети!

GROHE EUROCUBE Кубичен дизайн в обзавеждането за баня!

GROHE EUROCUBE Кубичен дизайн в обзавеждането за баня!

GROHE EUROCUBE

Кубичен дизайн в обзавеждането за баня

 

За да постигнете изискан вид и стил в банята, изберете GROHE EUROCUBE. Серията предлага богат избор на смесители за мивка, смесители за биде, смесители за душ и вана с истински квадратни форми. В цялата гама присъстват квадратните форми, които се наблюдават при ръкохватката, розетките, тялото и чучура на смесителите и подчертават минималистичния облик на колекцията.

grohe-eurocube-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-1-blog

 

Дизайна на смесителите идеално подхожда на днешните коспомолитни потребители, GROHE EUROCUBE предлага авангарден, геометричен стил на ненадмината цена. Серията е оборудвана с две водещи GROHE технологии: GROHE SilkMov – за плавно и удобно управление на ръкохватката и GROHE StarLight –  устойчиво хромово покритие.

 

grohe-eurocube-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-2-blog

 

grohe-eurocube-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-3-blog

 

Остри, изчистени кубични форми

За любителите на модерния, изчистен дизайн, търсещи отличителен облик за своята кухня или баня, GROHE създаде колекцията EUROCUBE. С уникалния си дизайн, отличаван с награди, и изкусното немско инжинерство, запазена марка на GROHE, GROHE EUROCUBE предлага изчистени кубични форми за смесители за кухня, баня, душ или аксесоари.

 

Награди за дизайн

good-design

grohe-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *