Баня - полезни съвети!

GROHE GRANDERA Уникални смесители за баня с нотки на една отдавна отминала епоха!

GROHE GRANDERA Уникални смесители за баня с нотки на една отдавна отминала епоха!

GROHE GRANDERA

Уникални смесители за вана и душ

 

GROHE Представя новата си колекция смесители за баня GROHE GRANDERA. Тя комбинира форми на кръг и квадрат под новото наименование Squircle – иновативен дизайн, който е едновременно елегантен и силен, вечен и модерен. Резултатът е уникални смесители зa мивка и душ, които дефинират нови правила в геометрията. Ъгли, арки, линии и квадрати преливат и създават перфектния път на водата.

grohe-grandera-kolekciya-za-baniya-bg-maistor

 

grohe-grandera-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-1

 

Колекцията GRANDERA на GROHE съчетава в себе си едновременно нотки на една отдавна отминала епоха и в същото време модерна чувствителност, комбинирайки най-високите стандарти за качество и майсторска изработка с любов към детайла и комфорта.

 

grohe-grandera-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-2

 

Стилово, колекцията GRANDERA може да се комбинира с широка гама от мебели за баня, а тъй като се предлага и в два цвята хром и хром/злато, тя ви предлага още по-голяма свобода в избора на обзавеждане за баня. Благодарение на технологията GROHE StarLight повърхността на смесителите остава блестяща за дълги години напред и е изключително устойчива на замърсяване и потъмняване.

grohe-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *