Баня - полезни съвети!

Grohe: Луксозни смесители за баня

Grohe: Луксозни смесители за баня

GROHE е водеща световна марка, известна със своите цялостни решения за баня и кухненско оборудване. Немската компания със седалище в Германия се ползва с доверието на потребителите, благодарение на своите усъвършенствани немски инженерни и производствени техники. Всеки продукт на GROHE е изграден върху основните ценности на марката – качество, иновация, дизайн и устойчивост. Компанията непрекъснато разширява и усъвършенства дизайна на своите продукти, за да отговори на нарастващите изисквания на клиентите.

Всеки продукт на GROHE е изграден върху основните ценности на марката за качество, иновация, дизайн и устойчивост. Смесителите Grohe разшириха своя дизайн от пускането им на пазара. Компанията също така рекламира своите кухненски смесители без докосване, които могат да се активират със сензора на крака или китката ви.

Представени колекции от смесители за баня

Колекцията смесители за баня GROHE използва водеща в индустрията технология, за да осигури идеалистична естетика в банята. Марката внася елегантно усещане за стил в банята с много дизайни и покрития за персонализиран вид в банята, включително модерни, съвременни и традиционни силуети с различна височина и размери.

GROHE ALLURE BRILLIANT | bg-maistor.com

Колекция Allure Brilliant

Колекцията Allure Brilliant включва ясни равнини, интригуващи ъгли и изрязани детайли. Тази колекция е пример за абсолютната прецизност, която може да бъде постигната само чрез години опит и непоколебима страст към иновациите. Allure Brilliant излъчва архитектурна привлекателност със своето качество и структурирана форма.

Колекция GROHE EUROCUBE

Ако харесвате елегантния, съобразен външен вид във вашата баня, тогава колекцията Eurocube е вашият най-добър избор. Тази колекция включва смесители с идеално квадратен дизайн за душ и вана. В цялата колекция изрязаните детайли на дръжките на лоста намаляват възприемания обем, като същевременно подчертават минималистичната привлекателност на колекцията.

Смесител за мивка М-размер с изпразнител | bg-maistor.com

Колекция GROHE Essence

Колекцията Essence е пример за минималистична красота в нейната най-чиста форма, която вдъхновява релаксация и съзерцание. От вечната елегантност на мивката до гладкия профил на тоалетната чиния от две части, колекцията Essence превръща обикновеното пространство в луксозно убежище. Висококачествените смесители за баня в тази колекция се предлагат в GROHE Starlight Chrome, Brushed Nickel, Polished Nickel, Hard Graphite и Brushed Cool Sunrise.

GROHE PLUS | bg-maistor.com

Колекция Grohe Plus

Проектирана след дъгата, колекцията GROHE Plus е солидна и лека. Комбинирайки извивките на кръг и острите, чисти линии на куб, GROHE Plus създава архитектурен силует, идеален за модерни бани. Тази иновативна линия от уникални и скъпи смесители за баня е проектирана да предложи ново ниво на ергономичен комфорт и практична функция.

Заключение

GROHE предлага широка гама от колекции смесители за баня, всяка от които се отличава със своя уникален дизайн и иновативни технологии. Решенията на компанията превръщат банята в стилно и практично пространство, като съчетават елегантен вид с функционалност. Чрез своя висок стандарт за качество, GROHE гарантира, че клиентите ще получат продукти, които ще им служат дълги години. Независимо дали потребителите предпочитат съвременен или традиционен стил, GROHE предлага решения, които отговарят на всички вкусове и потребности.