Баня - полезни съвети!

HANSGROHE FINORIS Минималистичен дизайн и максимална гъвкавост при смесителите за баня

HANSGROHE FINORIS Минималистичен дизайн и максимална гъвкавост при смесителите за баня

Hansgrohe Finoris отговаря на тези изисквания благодарение на минималистичния дизайн и максималната гъвкавост. В един прост дизайн, смесителя за мивка отговаря на нуждите на всички потребители. А една скрита, революционна иновация означава, че може да се използва за много различни цели, от измиване на косата, къпане на бебе или дори ръчно пране на любимия ви пуловер.

 

hansgrohe-finoris-kolekciya-za-baniya-bg-maistor

 

hansgrohe-finoris-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-1  

Открийте скрита иновация

Изваждащият се душ, който е фино интегриран в тънкия дизайн на смесителя за баня, внимателно се плъзга обратно в първоначалното си положение след всяка употреба, готов за следващия път, когато имате нужда от него. Можете да приспособите опита си по четири начина: количеството вода, температурата на водата, типа на пръскането и гъвкавия чучур. И с три покрития за избор, Finoris се съчетава перфектно с всеки дизайн на банята.

  hansgrohe-finoris-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-2

 

Изпитаната технология на Hansgrohe ComfortZone предлага няколко предимства наведнъж – много място на умивалника, максимална използваемост и по-малко пръскане. Смесител за мивка който Ви позволява незабавно да определите коя височина на би отговаряла най-добре на вашите изисквания и на вашата мивка в банята. Когато Finoris и ComfortZone обединят усилията си, те превръщат банята в едно без стрес, удобно място, дори в най-динамичните домашни условия.

 hansgrohe-finoris-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-3

 

Пълно удобство и свобода на движение за всяка мивка, съчетани с правелният смесител за баня. Благодарение на ComfortZone.

  • При нас може да разгледате всички продукти на HANSGROHE тук…

hansgrohe-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *