Баня - полезни съвети!

HANSGROHE PULSIFY – Новата сензация, за уникално душ изживяване за всяка баня!

HANSGROHE PULSIFY - Новата сензация, за уникално душ изживяване за всяка баня!

HANSGROHE PULSIFY

Новата сензация, за уникално душ изживяване за всяка баня!

 

Влезте в банята си. Дишайте. Усетете водата върху кожата си, докато се наслаждавате на релаксиращ момент във Вашата мечтана баня. Насладете се на нови иновации, предназначени да подобрят вашето благосъстояние, да опростят ежедневието Ви и да изпитат вода, както никога досега.

 

Уникално изживяване за душ за всеки размер на банята

Влезте под душа и просто се изключете. Потопете се в друг свят. Започнете деня сутрин свеж и се отпуснете след стреса на ежедневието. HANSGROHE Pulsify доставя тези безценни моменти – независимо от размера на банята, която имате. Дори в най-малките пространства можете да изпитате изцяло ново ниво на релаксация за тялото и ума. Насладете се на максимална свобода на движение, в обмислено проектирано пространство.

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor

 

С Pulsify можете да процъфтявате. Структурно компактен, той може да бъде интегриран във всяка баня, докато можете да избирате от различни елементи и повърхности, които да отговарят на вашия стил. С вечния дизайн, най-висококачествените и интелигентно интегрирани рафтове, Pulsify ще бъде дълготраен източник на удоволствие и поставя стандарти по отношение на устойчивостта и безопасността. Избирайки вариант с технология EcoSmart, Вие дори ще използвате до 60% по-малко вода, отколкото с конвенционалните продукти, без да компрометирате изживяването си под душа.

 

Интелигентно интегрираните рафтове усъвършенстват вашето душ изживяване

Комбинирайте Pulsify с иновативната гъвкава система за съхранение WallStoris.

PowderRain – уникално преживяване за релаксация, благодарение на най-фините микрокапки вода

Чувствам се добре. С Pulsify и PowderRain ще изпитате благополучие на друго ниво, релаксиращо изцяло както в ума, така и в тялото. PowderRain превръща водата в нежно одеяло от безброй микрокапки, които танцуват по кожата Ви, оставяйки ви да се чувствате по-леки, по-свободни и съживени.

Благодарение на нашата иновативна технология Select, можете лесно да промените желания тип спрей по време на вашия душ, за напълно релаксиращ душ опит.

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor-1

 

Опциите за персонализиране правят тази система универсална като Вас

С Pulsify вашата баня се превръща в пространство, където можете да се отпуснете напълно. Избирайки от широката гама с три повърхностни покрития от хром, матово черно или матово бяло, можете да проектирате напълно индивидуален вид, който да отговаря на вашия стил. Има и опции за повърхностни или вградени инсталации, за предмети като душ тръби.

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor-2

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor-3

 

Вечен и функционален дизайн с вградена издръжливост

С Pulsify инвестирате в дизайн, устойчивост и безопасност. Искаме да се наслаждавате на Pulsify дълго време и да се чувствате добре след всеки душ. Ние гарантираме това със своя вечен дизайн, който се вписва във всяка баня, както и с доказаното ни качество на HANSGROHE. Резултатът е удоволствие за години напред.

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor-4

 

Душ с чиста съвест – благодарение на нашата технология EcoSmart

Изберете нашата технология EcoSmart и спестете вода и енергия – без да се налага да се отказвате от удоволствието от къпането. EcoSmart намалява потока и по този начин дава устойчив принос към спестяванията, което прави Pulsify разумна инвестиция. Насладете се на най-ценния ни ресурс – водата по най-красивия и отговорен начин.

Нашите иновации гарантират, че Pulsify е не само забавно, но и изключително практично. С QuickClean почистването никога не е било по-лесно. Отстранете котления камък бързо и лесно, като разтриете гъвкавите силиконови дюзи с пръст. Междувременно горният душ Pulsify се адаптира както към вашата баня, така и към тялото ви. Регулирането на ъгъла от 10-30* означава пълен комфорт и гъвкавост, докато се къпете.

  • При нас може да разгледате всички продукти на HANSGROHE тук…

hansgrohe-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *