Баня - полезни съвети!

HANSGROHE PULSIFY – Новата сензация, за уникално душ изживяване за всяка баня!

HANSGROHE PULSIFY - Новата сензация, за уникално душ изживяване за всяка баня!

С Pulsify можете да процъфтявате. Структурно компактен, той може да бъде интегриран във всяка баня, докато можете да избирате от различни елементи и повърхности, които да отговарят на вашия стил. С вечния дизайн, най-висококачествените и интелигентно интегрирани рафтове, Pulsify ще бъде дълготраен източник на удоволствие и поставя стандарти по отношение на устойчивостта и безопасността. Избирайки вариант с технология EcoSmart, Вие дори ще използвате до 60% по-малко вода, отколкото с конвенционалните продукти, без да компрометирате изживяването си под душа.

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor

 

Интелигентно интегрираните рафтове усъвършенстват вашето душ изживяване

Комбинирайте Pulsify с иновативната гъвкава система за съхранение WallStoris.

 

PowderRain – уникално преживяване за релаксация, благодарение на най-фините микрокапки вода

Чувствам се добре. С Pulsify и PowderRain ще изпитате благополучие на друго ниво, релаксиращо изцяло както в ума, така и в тялото. PowderRain превръща водата в нежно одеяло от безброй микрокапки, които танцуват по кожата Ви, оставяйки ви да се чувствате по-леки, по-свободни и съживени.

Благодарение на нашата иновативна технология Select, можете лесно да промените желания тип спрей по време на вашия душ, за напълно релаксиращ душ опит.

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor-1

 

Опциите за персонализиране правят тази система универсална като Вас

С Pulsify вашата баня се превръща в пространство, където можете да се отпуснете напълно. Избирайки от широката гама с три повърхностни покрития от хром, матово черно или матово бяло, можете да проектирате напълно индивидуален вид, който да отговаря на вашия стил. Има и опции за повърхностни или вградени инсталации, за предмети като душ тръби.

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor-2

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor-3

 

Вечен и функционален дизайн с вградена издръжливост

С Pulsify инвестирате в дизайн, устойчивост и безопасност. Искаме да се наслаждавате на Pulsify дълго време и да се чувствате добре след всеки душ. Ние гарантираме това със своя вечен дизайн, който се вписва във всяка баня, както и с доказаното ни качество на HANSGROHE. Резултатът е удоволствие за години напред.

 

hansgrohe-pulsify-kolekciq-za-banq-bg-maistor-4

 

Душ с чиста съвест – благодарение на нашата технология EcoSmart

Изберете нашата технология EcoSmart и спестете вода и енергия – без да се налага да се отказвате от удоволствието от къпането. EcoSmart намалява потока и по този начин дава устойчив принос към спестяванията, което прави Pulsify разумна инвестиция. Насладете се на най-ценния ни ресурс – водата по най-красивия и отговорен начин. 

Нашите иновации гарантират, че Pulsify е не само забавно, но и изключително практично. С QuickClean почистването никога не е било по-лесно. Отстранете котления камък бързо и лесно, като разтриете гъвкавите силиконови дюзи с пръст. Междувременно горният душ Pulsify се адаптира както към вашата баня, така и към тялото ви. Регулирането на ъгъла от 10-30* означава пълен комфорт и гъвкавост, докато се къпете.

  • При нас може да разгледате всички продукти на HANSGROHE тук…

hansgrohe-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *