Баня - полезни съвети!

HANSGROHE Смесители за кухня. Нашата рецепта за успех и повече забавление в кухнята

HANSGROHE Смесители за кухня. Нашата рецепта за успех и повече забавление в кухнята

 

 

Височината на смесителя, функцията му за завъртане и издърпващия се с удобна дръжка струйник дават възможно най-голяма свобода на мивката. Ние наричаме тази свобода ComfortZone. Смесителя се пуска с помощта на ръкохватката и се настройва желаната температура. В същото време водата се пуска само при нужда като се управлява с абсолютна точност от бутона SELECT, който се намира на струйника. Всички текущи задачи могат да бъдат изпълнени без да се налага да се затваря струйника или ръкохватката като водата се пуска само при нужда. Това означава само едно нещо – нито капка от ценната за нас вода не се пилее. Дори пълненето на големи тенджери и уок тигани вече не е проблем. Просто натискате бутона SELECT и водата ще потече.

 

Така че всичко в кухнята да работи с един бутон

METRIS SELECT / TALIS SELECT S с функция на завъртане и SELECT технология

 

Работата в кухнята може да е голяма забавление. Например да се поглезите с прекрасна вечеря след дълъг работен ден или да се съберете с приятелите си, за да сготвите заедно. Смесителят за кухненска мивка METRIS SELECT / TALIS SELECT S Ви улеснява със своя SELECT бутон. За разлика от другите смесители с изваждащ се струйник, този модел може да се активира докато преминавате и пускате и спирате водата без да се налага да спирате работа. Бутонът SELECT може да се манипулира с опаката част на дланта или лакът, така че смесителя да е винаги хубав и чест. Дори и ръцете Ви да са мръсни, винаги ще бъде по-лесно да спрете водата докато правите нещо друго и да не пилеете нея и енергията, която е нужда.

 

 

За да подготвите смесителя за работа, отместете ръкохватката му еднократно. Сега вече можете да управлявате водата с бутона SELECT. Това е особено практично, когато ръцете Ви се мръсни или заети. Смесителят може да бъде пуснат с лекота – само с натискане на бутона с ръката си, с опакото на ръката си или с друга чест от ръката. Така смесителя ще остане винаги чист.

 

Заповядайте и разгледайте всички смесители за кухня на HANSGROHE тук…

hansgrohe logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *