Баня - полезни съвети!

HANSGROHE Смесители за баня – водата в целия й блясък.

HANSGROHE Смесители за баня - водата в целия й блясък.

Водата в целия й блясък:

Смесители за баня

 

Само три стилни думи – превърнете банята мечта в реалност.

Банята еволюира от проста функционално помещение до зона за добър живот. Все повече хора създават тези помещения с идеята, че функционалността и комфорта са наравно с технологиите. Културата за добър живот добавя своя принос в тази тенденция: банята също служи за отпускане и за оттегляне за кратко от ежедневието. Стая, в която можете да избягате от стреса от деня. Нашите смесители отразяват именно баланса между перфектна функционалност и изящен дизайн. ЗА да Ви помогнем в откриването на Вашата перфектна и индивидуална баня, избрахме за Вас три стилни думи за нашите продукти. Ще намерите множество идеи за Вашата баня – мечта и личен вкус тук. Позволете ни да Ви вдъхновим.

 

Авангарден стил за баня

Дайте на банята специфична чувствителност с изразителните детайли и емоционален дизайн.

 

hansgrohe Авангарден стил за баня

 

Модерен стил за баня

Този стил диктува стандартите за формата и функционалност. Резултатът е спокойно помещение, което се отличава с чистите си линии и чувствените си форми.

 

hansgrohe Модерен стил за баня

 

Класически стил за баня

Дизайн, който се равнява на красотата на класиките и прави атмосферата спокойна, топла и хармонична.

 

HANSGROHE Класически стил за баня

 

Светът на авангардния стил. Дизайн – шампион в бяло и хром.

В банята не са важни модите на утрешния ден – важни са Вашите моди. Ако сте любители на индивидуалното, то ще харесате нашите смесители със стилна дума Авангард.

 

HANSGROHE PuraVida

Закръглените линии и органичните форми на PuraVida излъчват креативна самоувереност. Белите и хромираните повърхности се сливат една с друга в процеса DualFinish. Смесителите от серията HANSGROHE PuraVida са налични в различни размери, за да осигурят пространство, което ние наричане ComfortZone.

 

HANSGROHE PuraVida

 

HANSGROHE PuraVida 1

 

Светът на модерния стил. Съвременно, Хармонично и Функционално.

Модерната баня се нуждае от модерни решения. Именно тук дизайнът играе ключова роля задно с функционалността, която е изчистена до съвършенство.

 

HANSGROHE TALIS SELECT S

Изпъкналият бутон Select Ви дава възможност да използвате TALIS S с най-голяма лекота. Пускайте и спирайте водата с натискането на един бутон. Завъртете бутона, за да настроите желаната температура. Струйникът, който се слива перфектно с дългото, конусовидно тяло на смесителя и бутона Select, дават онази осезаема и уникална естетическа красота.

 

HANSGROHE TALIS SELECT S

 

HANSGROHE TALIS S

С елегантната си ръкохватка и изправеното си конично тяло, TALIS S е смесител, който комбинира функционалността на класическите смесители с една ръкохватка и модерния дизайн.

 

HANSGROHE TALIS S

 

HANSGROHE TALIS CELECT E

Освен лекотата в боравенето, благодарение на технологията Select, TALIS SELECT E е символ на перфектни повърхности и прецизни контури, които дават на всяка една баня модерен изглед. Струята на водата се управлява елементарно – с натискането на един бутон, а температурата чрез завъртане на същия бутон.

 

HANSGROHE TALIS CELECT E

 

HANSGROHE TALIS E

Чисти контури, елегантно изправено тяло и ръкохватка, която се слива идеално със струйника, дават на TALIS E модерния му изглед.

 

HANSGROHE TALIS E

 

HANSGROHE METRIS 

Смесителите METRIS са известни с комфорта, който дават на мивката. Големите закръглени повърхности дават на смесителя луксозен вид, а прецизните му ръбове му придават характер.

 

HANSGROHE METRIS

 

HANSGROHE TALIS

Смесителите от серията TALIS излъчват както функционалност, така и визуална чистота. Това се дължи на простата цилиндрична форма и елегантната ръкохватка.

 

HANSGROHE TALIS

 

HANSGROHE FOCUS

С тънкото си цилиндрично тяло и плоската ръкохватка, смесителите FOCUS въвеждат елегантност и качество в ежедневните Ви дейности с водата.

 

HANSGROHE FOCUS

 

HANSGROHE LOGIS

Прецизно формирани повърхности, меки ръбове, чисти линии и стилна ръкохватка дават на LOGIS мек, но въпреки това прецизен външен вид, сливащ се съвършено с повечето мивки.

 

HANSGROHE LOGIS

 

Светът на класическия стил. Традицията и функционалността в целия им блясък.

Някои неща успяват да пренесат класическите разбирания за красота в настоящето. Този вид дизайн комбинира класически ценности като хармоничност, елегантност и топлина с модерни елементи. Балансираните форми гарантират за увереността кое е добро.

 

HANSGROHE METRIS CLASSIC

Високият и елегантен METRIS CLASSIC, с дискретно закръгления с дизайн и брилянтните си повърхности, е символ на лукс и комфорт.

 

HANSGROHE METRIS CLASSIC

 

HANSGROHE TALIS CLASSIC

Със закръгления си струйник и тънката си ръкохватка, с тънкия си висок основен комплект, TALIS CLASSIC е класическа красота в банята.

 

HANSGROHE TALIS CLASSIC

 

HANSGROHE LOGIS CLASSIC

LOGIS CLASSIC с две ръкохватки представлява класически дизайн, който не прави каквото и да е изключение за сметка на комфорта.

 

HANSGROHE LOGIS CLASSIC

Заповядайте и разгледайте всички смесители за баня на HANSGROHE при нас тук.

hansgrohe logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *