Баня - полезни съвети!

HANSGROHE TALIS Изключителен дизайн. Превъзходна иновация.

HANSGROHE TALIS Изключителен дизайн. Превъзходна иновация.

 

HANSGROHE history

 

2002

Създаване на TALIS S. HANSGROHE и PHOENIX DESIGN въвеждат ново улеснение в банята – абсолютен успех от първият момент.

 

2007

Класическото продължава да се развива. Дори по-дълъг, по-тънък, по-прецизен. На пазара е пуснат TALIS E, алтернативен дизайн за модерната баня.

 

2012

Въведение в ComfortZone. Различните височини на смесителя предлага на потребителя толкова много свобода, от колкото може да се нуждае човек около мивката. Както и въртящ се струйник, който внимателно насочва струята на водата нагоре – голямо улеснение, когато миете косата си или изплаквате устата си.

 

2015

Представяне на изцяло променен дизайн на линиите TALIS S и TALIS E – с ръкохватка или иновативни SELECT технологии – с три различни височини на смесителя.

 

HANSGROHE и PHOENIX DESIGN 

 

В стремежа си към добър дизайн: ръководителя Том Шьонхер основава PHOENIX DESIGN заедно с Андреас Хауг през 1987г.

 

Какво ни мотивира

Отличният дизайн и перфектната функция са нашата цел, нашето изискване – да, дори нашата страст за всеки един от нашите продукти.

 

Удоволствие с натискането на един бутон.

Технологията SELECT – изобретена от HANSGROHE

В свят, където всичко става все по-сложно, много често простите неща правят живота по-приятен. Ето защо ние си задаваме въпроса – какви промени можем да направим, за да бъде Вашето ежедневие дори по-лесно? За отговора търсим вдъхновение от бутоните, които правят нещата по-лесни, когато ги докосваме – като бутона за вкл./изкл. на кафе машината или стартера на автомобила. Затова заедно с PHOENIX DESIGN ние разработихме продуктова иновация, която е колкото брилянтна , толкова и проста. Едно малко допълнително нещо, което би имало голям ефект – бутона SELECT. От този момент нататък той промени коренно начина, по който използваме водата и задава нови стандарти в комфорта и боравенето.

 

HANSGROHE и PHOENIX DESIGN 1

 

HANSGROHE и PHOENIX DESIGN 2

 

Включването и спирането на водата с докосване на един бутон. Завъртете, за да зададете Вашата избрана температура. 

 

Съвършенство с естетическа чистота

 

TALIS SELECT S

 

TALIS S – За да задоволи всяко изискване

Той предлага оптимална комбинация от смесител за мивка, които осигурява комфорт по мярка. Ето защо TALIS S се предлага в три различни височини, известни като ComfortZone (зони на комфорт). Според Вашите индивидуални желания. Когато избирате правилния смесител TALIS S, ние Ви помагаме така че бързо и лесно да откривате удоволствието в банята.

 

TALIS SELECT S

Нищо не нарушава хармоничното намалените форми на TALIS SELECT S. Бутонът SELECT се слива безупречно с цялостния естетически външен вид. Бутонът SELECT, с който се пуска и спира водата. Температурата се контролира чрез завъртането му надясно или наляво.

 

Елегантност от чисто естество

 

TALIS E

 

 

TALIS SELECT E

 

TALIS E – Комфорт по мярка

Един смесител трябва да отговаря на широк обхват изисквания. С TALIS E няма нужда да правите компромис с функцията или комфорта. Вие решавате какви са изискванията Ви по отношение на свободата на движение между водата, която излиза от струйника на смесителя и основата на смесителя и избирате оптималният смесител TALIS E за Вашата баня от три различни зони на комфорт.

 

TALIS SELECT E

Изчистени контури и тънкото, остро тяло придават елегантност на TALIS SELECT E и естетично оформеният бутон SELECT. Бутонът SELECT, с който се пуска и спира водата. Температурата се контролира чрез завъртането му надясно или наляво.

 

Разгледайте продуктите, размери и цените на HANSGROHE PURAVIDA при нас тук 

HANSGROHE logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *