Баня - полезни съвети!

IDEAL STANDARD IDEALRAIN Отпускане, релакс и тонизиране в банята

IDEAL STANDARD IDEALRAIN Отпускане, релакс и тонизиране в банята

 

IDEALRAIN Ви облива по начин, който съвпада с Вашето настроение. Вие решавате дали ще застанете под горещ релаксиращ порой, дали да се освежите с фина тропическа мъгла или да Ви връхлети мощен мусон. Настройвате душа лесно с едно движение на селектора на струята. Вие избирате дали да излезете освежени и готови за началото на деня, или да го завършите напълно релаксирани.

 

Ръчните душове IDEALRAIN имат глава с изпъкнала плоскост, осеяна напълно с дюзи, от които струи воден поток под ъгъл 10 градуса. Това осигурява плътна широка струя, която прониква във Вас напълно, изпълвайки Ви с удоволствие.

 

Водата е най-скъпоценният ресурс. IDEALRAIN е проектиран така, че да намали значително консумацията на вода без да прави компромис по отношение на комфорта, удоволствието и надеждността. Прецизният механизъм на душовете IDEALRAIN осигурява оптимална струя. В допълнение е предвиден един ограничител на дебита, който лесно се поставя или премахва, който намалява консумацията от 18,5л. до 8л. без загуба на поток.

 

IDEALRAIN CLASSIC

Всички изделия в IDEALRAIN CLASSIC са създадени да могат да се комбинират едно с друго, както и със смесителите на IDEAL STANDARD. Можете да избирате компонент по компонент или цяла система. Комбинирайте ръчен душ, термостатен смесител, тръбно окачване или фиксирана душ глава според Вашето пространство, бюджет и стил.

 

IDEAL STANDARD IDEALRAIN

 

IDEALRAIN CUBE

IDEALRAIN CUBE е Вашият избор както за обикновен душ комплект, така и за цяла душ система. Всички ръчни душове и фиксирани душ глави са съвместими с окачванията и смесителите на IDEAL STANDARD. Така Вашият душ може да следва геометрията на цялостния дизайн на банята.

 

IDEALRAIN PRO

IDEALRAIN PRO са специално създадени да бъдат супер издръжливи и икономични. Те са идеалното решение за хотели и обществени места, летища и др. Зад нежните линии на ръчните душове се крие здравина и надеждност. Елегантните окачвания всъщност могат да бъдат здраво закрепени за стената. Тези душове са забележителни като изработка и дълговечност.

 

IDEAL STANDARD IDEALRAIN 1

 

IDEALRAIN LUXE

Тази нова колекция предлага ултра тънки душ глави и системи с минималистичен дизайн, който изключително подчертава жизнената сила на водата. Ако Вашата баня е мястото, където се спасявате от стреса на ежедневието, то IDEALRAIN LUXE е перфектното решение за вас – тя се концентрира върху Вас и Вашите навици, ритуали и върху водата, която пречиства и съживява.

 

IDEAL STANDARD IDEALRAIN 2

 

* Разгледайте всички продукти от серията IDEAL STANDARD IDEALRAIN тук *

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *