Баня - полезни съвети!

IDEAL STANDARD IPALYSS Неговата силата е в финеса! Създай мечтаната цветна баня!

IDEAL STANDARD IPALYSS Неговата силата е в финеса! Създай мечтаната цветна баня!

 

Най-лекия, сред най-лекия дизайн

Лекият дизайн оказва съществено влияние в много области като архитектура, производство и мода. За да постигнем лек дизайн в санитарната керамика, трябваше да създадем нов материал, позволяващ изработката на супер тънки мивки, които едновременно да са издръжливи и елегантни. Така създадохме Diamatec, който направи възможно тънките ръбове на мивките IPALYSS да са толкова здрави. Нашата колекция IPALYSS се състои от три варианта на мивки купи. Можете да избирате вариант с преливник, без преливник или с борд и преливник – колекцията предлага гъвкаво и практично решение за съчетаване на форма и функция. С технологията Diamatec колекцията IPALYSS е толкова издръжлива, колкото и елегантна. Подходящи за широк спектър от приложения, мивките IPALYSS са достатъчно здрави, за да издържат на интензивна употреба и достатъчно красиви, за да осигурят желаното ниво на лукс – в изискани жилища, висок клас хотели и ресторанти.

 

ideal-standard-collections-ipalys-bg-maistor

 

Идеята зад този дизайн

IPALYSS съчетава изключително здрав материал с впечатляваща естетика. Начинът, по който изглежда колекцията, и усещането, което създава, бяха разработени съвместно с носителя на много награди, дизайнера Робин Левин. Заедно със Studio Levien нашите дизайнери и инженери станаха водещи в тенденцията лек дизайн.

 

Красота с вътрешна сила

Diamatec е кулминацията в 200-годишната история на иновациите в производството на керамични продукти от Ideal Standard. Нашата революционна керамика ни позволява за пръв път да произвеждаме продукти за баня с много фини, тънки, прави ръбове, които въпреки това са изключително здрави и подходящи за широк спектър от пространства с високи изисквания. Diamatec, нашият нов фин керамичен материал, е разработен след проучвания в области, където се очаква керамиката да бъде здрава и атрактивна, като например при керамичните съдове за хранене в хотелите. Избрахме най-добрите и най-новите технологии и прецизно смесихме съставки като алуминиев окис, известен със своята твърдост и здравина, и шамот, който предотвратява напукването и добавя структурна здравина. Резултатът е нов материал, който е особено подходящ за пространства с високи изисквания, където съчетаването на неоспорима естетика с изключителни трайност и здравина е от първостепенно значение.

 

ideal-standard-collections-ipalys-bg-maistor-

 

ideal-standard-collections-ipalys-bg-maistor-2

 

ideal-standard-collections-ipalys-bg-maistor-3

 

ideal-standard-collections-ipalys-bg-maistor-4

 

Конфигурации идеални за всички проекти

Добавянето на преливник прави тази конфигурация практична за хотели, където не може да се рискува поради небрежност да се забрави водата пусната и да се причини наводнение. Самият преливник е изключително тесен и не нарушава цялостната визия. Добавянето на борд прави тази конфигурация подходяща за хотели, които желаят да осигурят безплатни тоалетни принадлежности за своите гости непосредствено върху мивката. Тя е е подходяща и за проекти, при които монтирането на смесител на стената не е осъществимо. 

 

ideal-standard-collections-ipalys-bg-maistor-5

 

Намерете всички продукти от келкцията IDEAL STANDARD IPALYSS при нас тук…

 

Приятно пазаруване!

ideal-standard-international-logo-bg-maistor 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *