Баня - полезни съвети!

Идеи за ремонт на малка баня

Идеи за ремонт на малка баня

Ремонтът на баня може да бъде предизвикателство, особено когато разполагате с ограничен бюджет. Но не се отчайвайте! Има начини да превърнете малката си баня в функционално и стилно пространство, без да изразходвате голяма сума пари. В тази статия ще ви предложим няколко идеи и съвети за завършване на ремонт на малка баня с бюджет.

Ето няколко лесни начина, по които можете да завършите ремонта на вашата малка баня на достъпна цена.

Запазете същия отпечатък

Един от най-скъпите елементи на преустройството на банята включва преместването на водопровода и окабеляването. Освен ако не искате да промените оформлението на банята си, е много по-лесно и по-евтино да запазите същия отпечатък на банята, който имате. Като запазите тоалетната, стените, душа, мивката за баня, тоалетната за баня или ваната там, където са, и вместо това се съсредоточите върху други идеи, ще си спестите много пари за водопроводна и електрическа работа за ремонт на вашата баня.

Пребоядисване и Подмяна

Смяната на вашите плочки, душ, мивка, стенни шкафове или дори вана ще ви струва повече от простото им ремонтиране или пребоядисване. Когато завършвате ремонт на малка баня с бюджет, ще искате да трансформирате стила и усещането на вашето пространство, като същевременно запазите неговата цялост и чар. Пребоядисайте оригиналните дървени подове, почистете мивките и душовете в банята. След това ремонтирайте старите мебели за баня, които показват признаци на износване, за да съживите настоящите елементи.

Комбинирайте предмети със силно и слабо въздействие

Страхотна идея за малка баня е да комбинирате както силно въздействащи, така и слабо въздействащи декоративни елементи, за да създадете футуристичен външен вид. Например, можете да изберете по-скъпа акцентираща плочка, за да компенсирате бюджетните си плочки или да получите стилен ъглов тоалет, за да допълнят вашите наскоро пребоядисани стени. Освен това преобразувайте ремонта на вашата малка баня с бюджет, като добавите текстура и контраст с цветен килим, огледало за козметика в банята и персонализирани чекмеджета на шкафа.

Използвайте евтини опции за обновяване по интелигентен начин

Друго страхотно направление за преустройство на малка баня е пребоядисването на стените ви, за да придадете на банята си нов облик. Въпреки че вашата баня може да е по-малка от другите стаи в дома ви, боядисването ще отнеме повече време. Ще трябва да боядисвате бавно и внимателно около ваната, душа, прозореца, мивката за баня, огледалото, ъглите на стената и тоалетната. Инвестирайте във висококачествена боя, която е устойчива на мухъл със сатенено покритие. Ярките цветове са страхотни за създаване на готина визия.

Актуализирайте оборудването си за баня

Когато работите върху малката си баня с ограничен бюджет, не забравяйте за малките детайли. Актуализирайте осветителните тела, смесителите за мивка, държачите за чекмеджета на шкафа и закачалките за кърпи с малка инвестиция, която може да промени цялото настроение на вашата стая. Тези малки промени може да изглеждат до голяма степен незначителни, но актуализирането им може да направи огромна разлика във външния вид на вашата малка баня.

Спестете много в Bg-maistor.com

Ако искате да подобрите преустройството на малка баня с нови шкафове за баня или душове и мивки за баня, можете да сте сигурни, че имаме най-добрата селекция, за да реализираме идеите ви за малка баня на разумен бюджет. Посетете нашия онлайн магазин.

Тел: 0887969780, 0889721281
Email: shop@bg-maistor.com

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *