Баня - полезни съвети!

Всичко, което е добре да знаете за линейния сифон за баня

Всичко, което е добре да знаете за линейния сифон за баня

 

Линейният сифон е сравнително нов тип сифон, който Ви дава възможност за едно по-изискано и нестандартно оформление на банята. 

Първото и най-важното, което трябва да знаете за него е, че всеки линеен сифон може да замени стандартния подов сифон за баня. За целта, обаче е добре да се определи неговото местоположение в началото, защото това е свързано с наклоните в банята. Едно от най-големите предимства, които има линейния сифон е, че изключително лесно може да оформите пространството за душ, без да се налага да купувате душ корито. Тъй като е продукт, който се вгражда в пода, задължително условие е местоположението му да се определи още при проектирането на новата баня.

  lineini-sifoni-za-bania-bg-maistor

 

Линейният сифон за баня е много подходящ и при душ кабини без поддушови корита, или с плочки с големи размери, при които е трудно да се направи четиристранен наклон на пода към подовия сифон. Освен всичко друго, един такъв сифон изглежда много стилно и луксозно във всяка баня. В повечето случаи той е изработен от неръждаема стомана, което пък Ви дава допълнителна гаранция за качеството.

 

Наистина красив, луксозен и с високо качество линеен сифон ще намерите в нашия онлайн магазин. Предлагаме наистина богато разнообразие от размери и форми, а цените ни са повече от изгодни. При нас ще намерите линейни сифони за баня на производителя VIEGA, ACO, HL, BONOMINI, ALCAPLAST, както и всякакви резервни или допълващи части за една уютна и добре изглеждаща баня според Вашите предпочитания и вкус.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *