Баня - полезни съвети!

KLUDI DIVE – Уникален дизайн с нова, иновативна концепция за усещане от душа!

KLUDI DIVE - Уникален дизайн с нова, иновативна концепция за усещане от душа!

KLUDI DIVE

Уникален дизайн с нова, иновативна концепция за усещане от душа!

 

Нови видове дюзи, невероятни дизайнерски идеи, осезаема добавена стойност – иновативната гама душове KLUDI DIVE предлага единствено по рода си, цялостно уелнес изживяване под душа. KLUDI DIVE доставя това, което винаги сте искали от ръчния душ. DIVE е идеалното решение за тялото , коса и кожа с чисто новите си видове джете. Тези душове не идват само с фактора за добро усещане – това е пълен уау фактор! Той носи истинска полза и истинска добавена стойност.

 

KLUDI DIVE - Уникален дизайн с нова, иновативна концепция за усещане от душа!

 

Тяло – Коса – Кожа

Екипът за разработка на KLUDI създаде три нови вида джетове. Концентрично разположени върху разпръскващата глава на ръчните душове с три струи, те могат лесно и удобно да се превключват с бутон. С максимално покритие, струята за тяло е обемна, мека и релаксираща – за ненадминато уелнес изживяване под душа. Режимът Skin е концентрирана, нежно изтръпваща струя, която масажира кожата и ободрява. Настройката за коса разполага с революционен тип струя: мощна, фокусирана върху повърхността, с повече вода и достатъчно мощност, за да измие шампоани и процедури за коса старателно и бързо, дори от дълга и гъста коса. „Клиентите, които тестваха струята за коса, са щастливи, че най-накрая са намерили решение, което осигурява перфектни резултати и спестява време“, потвърждава Крис Коенен.

 

KLUDI DIVE - Уникален дизайн с нова, иновативна концепция за усещане от душа!

 

KLUDI DIVE - Уникален дизайн с нова, иновативна концепция за усещане от душа!

 

Много, много готино!

Освен трите си впечатляващи вида джетове, Dive има и уникален дизайн. Ръчният душ с ергономични пропорции, например, включва интелигентно позиционирана фаска в горната част на душ слушалката. Тази скосена повърхност премахва острите ръбове от ръчния душ DIVE, придавайки му свежо, модерно и висококачествено изображение. В комбинация с тънкия силует на душ слушалката, скосената повърхност придава удивително естетична лекота. „Има наистина престижен външен вид – много, много готин!“, потвърждава Коенен, известен в индустрията с творческия си усет.

 

Богата гама за различни приложения

Ръчните душове DIVE се предлагат в два размера: sDive със 107 милиметрова душ глава и xDive със 117 милиметрова душ глава с една или три струи. И двете се предлагат с една или три дюзи и се продават поотделно или в комплект заедно с душ релса или конзола за стена за вана. Новата гама душ пити включва и модерни душове: кръгъл модел с ширина 255 милиметра, както и правоъгълна версия с мек ръб с 200×300 милиметра повърхност на пръскане. Висококачествената гама от душ пити се предлага с хромирани, матово черни и матово бели покрития.

 

KLUDI DIVE - Уникален дизайн с нова, иновативна концепция за усещане от душа!

 

KLUDI DIVE - Уникален дизайн с нова, иновативна концепция за усещане от душа!

 

Гамата включва и четири нови душ системи, включително ръчен душ и кръгъл душ. Клиентите могат да избират между ръчни душове sDive и xDive. И двете се предлагат в две версии: първата е предназначена за ремонти, като е изключително лесна за инсталиране и използва съществуващи връзки, а другата е система, базирана на термостат. „Разбира се, функцията за пестене на вода е налична като опция за всички продукти на Dive“, добавя Папенфус. Това устройство, базирано на иновативни технологии за пестене на вода, ограничава дебита на водата до едва девет литра в минута, без да компрометира изживяването при вземане на душ.

 

Добре организирана, ясно позиционирана гама

Подобно на предишното препозициониране на своите фитинги за баня и кухня, премиум марката използва разкриването на новата си гама душове, за да преструктурира своето портфолио от душове. Въз основа на идеята, че „по-малкото е повече“, добре организираната гама се фокусира върху продукти, които клиентите действително искат, и ясно разграничава трите класа на производителност: Comfort, Comfort Plus и Excellence.“ KLUDI направи това, за да помогне на партньорите в специализирания сектор на търговията на едро и търговията, както и крайните потребители, да намерят това, което търсят в асортимента и да улеснят съветите за продажби и решенията за покупка.

Разгледайте всички продукти на KLUDI при нас тук…

Ръчен душ 160мм с 3 струи, хром KLUDI FIZZ 3S 6770005-00

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *