Баня - полезни съвети!

KLUDI LOUVA Вълнуваща комбинация между класическа форма и елегантна лекота в банята

KLUDI LOUVA Вълнуваща комбинация между класическа форма и елегантна лекота в банята

KLUDI LOUVA

Вълнуваща комбинация между класическа форма и елегантна лекота в банята

 

KLUDI LOUVA допълва съвременния дизайн, създавайки по-голямо пространство за проектиране на уникален интериор на банята. Ясните, заоблени линии и заостреното тяло на KLUDI LOUVA му придават уникален външен вид, който е скромен, но има приятна харизма. Всички смесители за мивка са стандартно оборудвани с модерни технологии за пестене на вода, които ограничават потока до пет литра в минута – без компромис с комфорта. Гамата от висококачествени батерии ще се предлага в хром, матово черно и матово бяло.

 

KLUDI LOUVA Вълнуваща комбинация между класическа форма и елегантна лекота в банята

 

Баните отдавна играят ключова роля в определянето на индивидуалния стил на обзавеждане на човек в дома. Дизайнът на интериора на банята е просто идеята за включване на персонално докосване. Индивидуалността може да бъде изразена чрез използване на различни видове стилове, тенденции и ексклузивност, което води до съвременен дизайн на банята. За тази цел специалистът по батерии KLUDI от Sauerland е проектирал своето ориентирано към дизайна Smart Luxury портфолио с оглед на нуждите на клиентите. Състои се от широка гама смесители в четири дизайнерски линии – съвременна, модерна класическа, пуристична и авангардна – предлага страхотна възможност за създаване на перфектната и изискана баня, която да отговаря на всеки стил. Новата серия на премиум марката, KLUDI LOUVA, носи още повече възможности за включване на уникален персонален щрих в стила на банята.

 

KLUDI LOUVA Вълнуваща комбинация между класическа форма и елегантна лекота в банята

 

Домашен уют в модерната баня

KLUDI LOUVA е гама от аксесоари в съвременен стил, които съчетават семпла елегантност с приятна лекота. Неговият минималистичен и прост дизайнерски език се върти около различни линии и перфектното сливане на геометрични форми. Коничното основно тяло на смесителя за мивка, например, образува хармоничен ансамбъл с плоския, много малък отвор и полукръглата форма на дръжката. „Завладяващата комбинация от класически L-образен дизайн и филигранна лекота му придава уникална вечна елегантност – уникален външен вид, който е скромен, но има приятна харизма.“ обяснява дизайнерът Майкъл Щайн. KLUDI LOUVA е изключителна комбинация за простотата на съвременната архитектура и интериорен дизайн, като същевременно добавя позната нотка за добре дошли.

Едноръкохватковите смесители за мивка, монтирани на мивката и на стената, са оборудвани с модерни технологии за пестене на вода, които ограничават потока до 5 литра в минута – без да жертват комфорта. Повече спестявания могат да се направят с EcoPlus, които подават студена вода само когато дръжката е в централна позиция. Гамата KLUDI LOUVA включва и версията за вграждане и душове.

 

KLUDI LOUVA Вълнуваща комбинация между класическа форма и елегантна лекота в банята

 

Подлежи на рециклиране и компостиране

KLUDI прилага концепцията за устойчиво опаковане към своята гама от смесители KLUDI LOUVA – както направи с всички нови продукти от 2019 г. Компанията настоява да се използват само екологични материали, които могат да бъдат повторно използвани или компостирани след употреба. „Избягването на нерециклируеми пластмаси е задължително днес, ако искаме да приемем устойчивостта сериозно“, казва Арндт Папенфус. „Ето защо ние използваме органични алтернативи, произведени от възобновяеми суровини“.

Разгледайте всички продукти на KLUDI при нас тук…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *