Баня - полезни съвети!

Мивки за баня – разнообразни решения, за всяко пространство!

Мивки за баня - разнообразни решения, за всяко пространство!

Банята! Тук започва и свършва деня. Това е място за мечти, за предсточщи изживявания, и място за спомени за отминали хубави моменти със семейството и приятели. Без да се усетим прекарваме най-много време в банята пред мивката и за това е важно да изберем най-подходящата за нашите нужни и желания. Мивките за баня може да ги категоризираме в няколко различми по вид, форма и рамери модели!

 

Нека започне с моделите мивки за баня за стенен монтаж

Този модел мивки се отличава с изключително голямото разнообразие от модели, размери и форми! Най-често се използват в случайте когато не искате да заемате много място с мебел/шкаф за баня. Мивките за стенен монтаж може да се комбинират с конзола или полуконзола, както с сифон за мивка, като спрямо Вашите изисквания той може да бъде стандартен или дизайнерски. Компактното пространство не означава липса на място за съхранение и пълен безпорядък!

 

Мивка върху плот или стенен монтаж 600х490мм, ONYX ROCA INSPIRA A32752C640

 

Мивки за баня за монтаж върху мебел/плот

Тези модели мивки внасят простота и стил във Вашият дом, комбинирайки елегантна естетика с луксозни щрихи, които правят живота по-добър. Комбинацията на мивка с подходящ мебел или плот, продава стил и модерен силует на банята. Тук разнообразите на размери, форми и цветове е още по-голямо! За всеки вкус.

 

Мивка върху плот 500х370х140мм с керамичен сифон ONYX ROCA INSPIRA ROUND A327520640

 

Мивки за вграждане под / над плот

Ако търсите пълната простота и хигиена то Вашият избро е на този модел мивка. Не напразно са предпочитани при избора на мивка за обществени места, хотели и др.

 

Мивка 605х390х138мм за вграждане под плот/мебел ONYX ROCA INSPIRA A327535640

 

Свободно стоящи мивки

Притежават  съвременен минимализъм, омекотени и нежни извивки и плавни линии. Тази дизайнерска естетика е отразена и дава на свободностоящите мивки за баня разнообразни решения, които да отговарят на особеностите на Вашите пространства, както за семейна баня, така и за гости!

 

Свободностоящи мивки за монтаж на под

 

Желаем Ви приятно пазаруване при нас и не се притеснявайте да ни запитвате, при нужда от помощ!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *