Баня - полезни съвети!

Постигане на модерен декор за баня

Постигане на модерен декор за баня

Модерните бани са естетически приятни и лесно се разпознават. Те са изчистени, съчетават форма и функция. Днешният модерен стил е вдъхновен от смелите архитектурни и декоративни тенденции от средата на 20-ти век. Модерният декор за баня се развива и сега включва най-новите материали, приспособления и аксесоари. Вашите избори за дизайн на банята са важни, когато става въпрос за създаване на модерно пространство, така че ето няколко съвета за постигане на вашия модерен декор:

Цветове

Повечето модерни бани се отличават с контрастни цветове като сиви, бели и черни. Модерният стил на декор избягва ярките цветове в полза на неутрална, естествена палитра. Добавете отличителни шарки или текстури, изобразени като тапети или стенни картини, за да добавите визуален ефект. Завършете визията с нюанси на кафяво върху модерна малка мивка за баня, плочки или плот за тоалетка от естествен камък – кварц, мрамор, гранит или стъкло.

Материали за баня

Естествените материали определят днешния модерен декор за баня. Дървото и камъкът са най-често срещаните избори. От мраморни плотове за тоалетки до дъбови тоалетки за баня и вани, изработени от полиран камък, модерната баня използва материалите в най-естественото им състояние – без оцветяване или боядисване. Например, можете да затоплите банята си с ъглова тоалетка от твърда дървесина и плот за тоалетка от естествен камък.

Форми

Модерните форми за баня са прави и геометрични. Ще намерите остри ъгли вместо извити елементи с ръбове. Фокусирайте се върху чисти линии и минималистични опции, за да създадете модерен декор за пространство, който се откроява. Елементи за баня, като мивките за баня трябва да са тесни, елегантни и да осигуряват ефективно използване на пространството. Изберете правоъгълна форма вместо кръгли мивки и вани. Съчетайте формите си с плочки и подове за хармонизиран модерен декор за баня.

Дизайнерски лири за баня | bg-maistor.com

Мебели и аксесоари

Поддържайте мебелите и аксесоарите си опростени. Можете да добавите саксийно растение, за да вдъхнете живот на изчистената си баня, а квадратен стол може да се съчетае с ъгловата ви мивка за баня. Закачалките за кърпи са минималистични или стоящи до ваната, може да исталирате лира за баня на стената. За душове в банята, изборът на напълно прозрачни врати и каменен завършек може да завърши вашия модерен вид на банята.

Елементи на декора

Не забравяйте да съчетаете елементите на декора си с цветовете и материалите на банята си. Основното правило при създаването на модерни пространства е да се придържате към естественото и семплото. Нищо не трябва да изглежда неуместно. Осветителните тела могат да имат заоблени, правоъгълни или квадратни абажури, което добавя поразителен щрих към цялостния модерен декор на банята.

Свободностоящи мивки за монтаж на под | bg-maistor.com

Дайте на банята си персонализиран щрих

Независимо дали искате да инсталирате плот ъглова мивка или дизайнерска лира за баня, bg-maistor.com предлага най-големия избор от модерни мивки за малки бани в елегантни стилове и издръжливи покрития. Посетете нашия онлайн магазин, за да закупите правилните мивки, смесители и лири за баня.

Свържете се с нас, за да обсъдим вашите нужди от ремонт на баня. Нашият компетентен персонал е тук, за да ви помогне да закупите висококачествени мивки за вашата баня.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *