Баня - полезни съвети!

ROCA ONA Средиземноморски начин на живот във вашата собствена баня!

ROCA ONA Средиземноморски начин на живот във вашата собствена баня!

 

Той излъчва това чувство към всеки дом и всеки контекст наново, като разпространява връзката и прави същността на Средиземно море осезаема. Простотата на дизайна играе централна роля, изтъквайки перфектно органичната автентичност на културата, обърната към морето.

 

roca-ona-kolekciya-za-baniya-bg-maistor

 

roca-ona-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-1

 

Дизайн

Универсалността е ключова. Тънките мивки за баня се отличават с по-изтънчен, но издръжлив дизайн заедно със смесителите за баня, които са: цилиндрично и тънко тяло и плоска правоъгълна дръжка, в перфектна хармония с формата на чучура. Освен това скритите фиксации на тоалетната позволяват чист и минимален вид във всеки един момент. Нежният матов бял цвят може да се допълни с мебели и аксесоари в средиземноморски модерни цветове.

 

roca-ona-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-2

 

roca-ona-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-3

 

Комфорт

За да се чувствате комфортно, започнете с отчитане на Вашите нужди. ROCA ONA чрез серия от забележителни функции като удобна височина на тоалетната, голям бутон за измиване и плавно затваряща се седалка и WC капак с практичен бутон за бързо освобождаване и смесители в различни размери. Освен това асиметричните мивки и ъглови вани осигуряват широки рафтове, докато мебелите за баня с чекмеджета с функции за плавно затваряне и пълно извличане удобно съхраняват Вашите вещи.

 

Хигиена

Детайли, които променят всичко във Вашата баня: без рамки, без докосване и Supraglaze. Тоалетните чинии без ръбове!, без ъгли или кътчета, а покритието Supraglaze, нанесено върху керамичните парчета, гарантира по-достъпно и по-ефективно почистване. Нашата безконтактна технология, използвана при промиване, смесители и дозатори за сапун, функционира без директен контакт за допълнително спокойствие.

 

Устойчивост

Да се грижим за околната среда, не е за това какво правим, а за това кои сме. Ние използваме технология и дизайн, за да пестим вода, като намалено промиване от 4,5/3л. и смесители за баня, които разполагат със системата Cold Start и ограничители на потока от 5л/мин. Но водата не е единственото нещо, което разглеждаме. Нашата технология Fineceramic произвежда по-леки мивки, които минимизират въздействието на транспорта и производствения процес, за да ограничим нашия въглероден отпечатък. Всичко има значение.

 

roca-ona-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-4

 

roca-ona-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-5

 

roca-ona-kolekciya-za-baniya-bg-maistor-6

 

Универсалност

ROCA ONA се адаптира лесно към различни сценарии за строителство и ремонт и типологии на пространството. Неговата ясна и удобна естетика Ви кара да се чувствате като у дома си в частни и обществени пространства, създавайки приятно, добре проектирано и безопасно място за семейни, гостоприемни и бизнес клиенти.

Разгледайте всички продукти от колекцията ROCA ONA при нас тук…

roca-logo-bg-maistor

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *