Баня - полезни съвети!

Съвременните душови системи за баня

Съвременните душови системи за баня

Ръчните душове са с различна визия – съвсем малки, широки, плоски и големи. Със самата ръкохватка може да се регулират различни опции на струята или управлението да е разположено в панела или смесителя. Силата и мекотата и въпрос на желание и усещане и се регулира лесно. Дизайнът винаги е в хармония с цялата визия на душ-системата и питата.

 

Душ-система GROHE Euphoria Cube

 

Душ-система GROHE Euphoria Cube е с кубични линии във формата на питата, термостата, ръчния душ и дори тръбното окачване и розетките. Създава приятно усещане и комфорт.

 

Душ-система GROHE Rainshower Next Generation

 

Душ-система GROHE Rainshower Next Generation е уникална комбинация от иновативни технологии и дизайн, носител на много награди.

 

CRISTINA за уелнес и релакс

 

Нов продукт на фирмата CRISTINA за уелнес и релакс. Напълно самозахранваща се душ-пита с LED осветление. Лесна за поставяне и употреба, може да се монтира като обикновен душ, без да е необходимо да се поставят електрически системи, тъй като струята минава през турбина, поставена в душа, създава достатъчно енергия за LED източника.

 

Душ-система, модел MORPHO

 

Душ-система, модел MORPHO.

 

Хидромасажен душ-панел Ideal Standard Moments

 

Хидромасажен душ-панел Ideal Standard Moments, 5-функционален с 3 последователни зони за хидромасаж, вграден термостатен смесител, ръчен душ и плоска душ-глава.

 

ROCA термостатична хидромасажна душ-колона

 

ROCA термостатична хидромасажна душ-колона от неръждаема стомана, термостатичен смесител за прецизен контрол на желаната температура и водния поток с функция дъжд, ръчен душ и интегрирани джетове за хидромасаж.

 

Вграден термостатен смесител на фирмата CRISTINA

 

Вграден термостатен смесител на фирмата CRISTINA с минималистична визия.

Текст: Ирена Куртева

Списание: Наш Дом / Ноември 2013

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *