Баня - полезни съвети!

Смесител за вграден или външен монтаж за баня – Кой да изберем!

Смесители за вграждане или за външен монтаж

Наближавайки момента за банята и най-вече душ пространството, все повече хора предпочитат изчистеният дизайн, който от своя страна придава и повече пространство в зоната около и душа и решението за това е изграждането на смесител за вграждане за вана/душ. Вграденият смесител в душ зоната Ви дава и пълна свобода на инсталацията, като може да поставите смесителя на едно място, а душ питата да бъде поставена на друго, без ограничение дали ще бъде монтирана от тавана или стената, за постигане на пълен комфорт.

 

При вградените смесители е добре да се знаят няколко важни неща!

Първо винаги гледайте да закупите смесител за вграждане от доказали се с качеството си производители/брандове. Това ще Ви спести по нататъчни главоболия и търсене на сервизи, при повреди.

 

Смесители за вграждане

 

При избора на смесител за вграждане гледайте той да бъде с опция за монтаж на отделно тяло за вграждане /монтажна кутия/. Тялото за вграждане Ви дава първо сигурност при евентуална повреда, външната част да се свали и да имате пълен достъп до тялото, в което се намира всичко най-важно, като керамична глава и управлението, и всичко може лесно да се поправи, без да се налага да разбивате плочките в банята. Не на последно място повечето производители Ви дават възможност след монтаж на тялото, да изберете външна част по Ваш избор от огромната им номенклатура и след време може да е смените и да промените облика на Вашата душ зона!

 

Душ пити за вграден монтаж

 

Ръчни душове за баня

 

При смесителите за вграден монтаж винаги се обръщайте към оторизирани лица и фирми, които могат и знаят как да бъде направена инсталацията. Това е най-често срещаната грешка и водеща до най-големи главоболия.

 

Смесителите за вграждане може да се определят като лукс по мярка, за обзавеждането на Вашата баня, което следва Вашите уникални нужди и естетика за душ пространството. Може да комбинирате смесителите за вграден монтаж с душ слушалка, джет за хидромасаж и душ пити с различки големини и функции. Всичко това превръща душ пространството в спа зона, в която релаксирате и тонизирате тялото си. Изберете смесител за вграждане, който най-много отговаря на Вашите нужди и се отдайте на насладата от душа!

 

Ако планирате цялостен ремонт на банята, това е чудесно решение!

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *