Баня - полезни съвети!

Смесителите HANSGROHE METROPOL – Тайните звезди в банята!

Смесителите HANSGROHE METROPOL - Тайните звезди в банята!

 

В серия HANSGROHE METROPOL минимализмът и ясните линии са съзнателно търсени

По-голямата част от обзавеждането на баня, представено в новата серия METROPOL на HANSGROHE – мивка, вана и душ се характеризира с ясна геометрия. Тази линия е съзнателно търсена, тъй като прекрасно се вписва в кубичната форма на помещенията и жилищата изобщо. Наред с елегантния дизайн, METROPOL предлага и разнообразие на ръкохватките, височини на чучурите и дължините. Всичко това предоставя широко поле за проектиране не само на банята като цяло, но и конкретно на ваната, бидето, мивката или душа.

 

HANSGROHE METROPOL

 

Серия HANSGROHE METROPOL за мивки и бидета

Деликатните форми на минималистичните ръкохватки на смесителите могат да бъдат оборудвани с технологията Select. Предлагат се три варианта на ръкохватката, в четири различни височини на смесителя. Със серия METROPOL можете да сте ултрамодерни, ако изберете смесител, който се монтира на пода. В гамата присъстват смесители за монтаж на стена (налични са с две ръкохватки). METROPOL предлага и смесител за биде.

 

HANSGROHE METROPOL smesiteli

 

HANSGROHE METROPOL за вана

Вашата вана може да бъде различна! Само си я представете! Например тя може да бъде оборудвана с подов смесител и с добавка душ слушалка. Всичко това можете да намерите в гамата METROPOL. Налични са смесители за монтаж на ръба на ваната. Смесителят с единичен лост изглежда чудесно в квадратна форма. Всички смесители са с два варианта за ръкохватки.

 

HANSGROHE METROPOL baniya

 

HANSGROHE METROPOL за душ зоната

Смесителите за душ са отличават с геометричен квадратен дизайн. С изчистените линии и пропорции на минимализма, скритото инсталационно решение и ръкохватката, зоната за душ  създава усещане за лукс и комфорт.

Разгледайте всички продукти от серията HANSGROHE METROPOL при нас тук…

hansgrohe logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *