Баня - полезни съвети!

Кога е дошло време да сменим стария сифон за баня с нов?

Кога е дошло време да сменим стария сифон за баня с нов?

 

Запушен канал

По правило когато водата не се оттича и се задържа в банята Ви, причината за това е запушен канал. За да се запуши каналът, или има много косми или прах надълбоко в него, или Вашият сифон за баня има нужда от смяна. Ако вече сте пробвали да отпушите канала си с помощта на специални средства или професионалисти, но водата продължава да се събира, то тогава трябва незабавно да смените Вашия сифон за баня с нов. Може да разгледате предложенията за различни видове сифони в нашия онлайн магазина bg-maistor.com, където ще намерите богат избор и достъпни цени.

 

Изгнил сифон за баня

Ако когато почиствате и видите, че вашия сифон за баня е вече изгнил, то това означава, че не извършва своите функции правилно и по този начин рискувате да запушите канала си. Ако видите, че вашия сифон за баня е изгнил, незабавно по подновете с нов.

 

Не си отива с новите Ви плочки за баня

Случва се понякога да смените плочките в банята, но не и сифона и двете неща не си отиват като стоят едно до друго и ги гледате всеки ден. Нашият съвет е винаги когато правите ремонт на банята, освен плочките, да подновите и Вашия сифон за баня. Въпреки това, ако не сте го направили и нещо не ви харесва, просто го сменете.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *