Баня - полезни съвети!

VILLEROY & BOCH Вдъхновения за баня

VILLEROY & BOCH Вдъхновения за баня

 

В продължение на девет поколения VILLEROY & BOCH е пропит с всеотдайността и новаторския дух на основателското семейство. Съзстезателите стават съюзници. През 1748 година Франсоа Бох и тримата му синове започват производството на керамика и аксесоари. През 1836 година Жан-Франсоа Бох се слива с успешния производител на керамика Никола Вилерой, за да формират VILLEROY & BOCH. Този съюз ражда една от първите грижи в света през 19 век.

 

Тридесет години по-късно, с основаването на фабрика за мозайка VILLEROY & BOCH за пръв път навлизат в строителната индустрия. В бъдеще Mettlach ще отговори на глобалното търсене на керамични плочки, които днес украсяват древни паметници като Кьолнската катедрала и холандския тунел в Ню Йорк. Подовите плочки от тази фабрика са използвани и в луксозната и елегантна интериорна декорация на известния лайнер на Титаник.

 

С появата на водопровода порез 19 век, компанията започва масово производство на санитарна керамика, допринасяйки за разпространението на културата на хигиенни процедури в Европа. Новата концепция за банята, разработена от Луиджи Колани през 1975 година, даде възможност на VILLEROY & BOCH да издигнат банята на следващо ниво и да я превърнат в място за релакс, подмладяване и здраве. Сега банята престана да се счита само за място за хигиенни процедури, тя се превърна в средство за себеизразяване, олицетворение на личните предпочитания и вкуса на собственика си. За мнозина банята се превърна в уединено място, където можете да се отпуснете и да отдъхнете.

 

villeroy-and-boch-artis-bg-maistor-blog

 

Качество и производителност от самото начало

Името VILLEROY & BOCH е обещание! Обещание за продукти, чието изключително качество се вижда на пръв поглед. Това е така, защото те отговарят на най-високите изисквания за материал и естетика във всеки един детайл. Оформени от дълбоко вкоренена култура на иновации, VILLEROY & BOCH редовно превръща виденията в реалност. В крайна сметка, повече от 265 годишната история на компанията представлява несравним опит и умениия.

 

Те се отразяват както в подбора на висококачествени материали, така и в последния критичен поглед на нашите експерти. В удароустойчива и устойчива на надраскване керамика, която се отличава със силата на своята издържливост, лекота на грижа и отлични хигиенни свойства. В мебелите за баня, които имат характерно висококачествените повърхностни структури и цвят, красат и запечатани ръбове и ъгли. И в материални иновации като TitanCeram или Quaryl, които отварят напълно нови възможности, що се отанася до формата. Съчетани с най-съвременните производствени методи, ние създаваме продукти, които ще бъдат огромен източник на наслада от първия ден, които ще продължават да радват още дълго време напред.

 

Иновации

Иновациите от миналото са направили компанията такава, каквато е днес. Иновациите от днес и утре гарантират, че VILLEROY & BOCH продължават да поставят нови стандарти. От разработване на нови продукти или производствени технологии до изследването на цифровото бъдеще, един от най-важните фактори за успеха на VILLEROY & BOCH е неговата всеобхватна иновационна култура. Това е част от историята на компанията и й позволило непрекъснато да се преоткрива – осигурявайки важни стимули за марката и нейните пазари. Независимо дали оптимизира керамичния материал, функционалността на продукта, дизайна на продукта или производствените процеси, целта на VILLEROY & BOCH е да поддържа най-доброто, докато създава нещо ново. Водещите цели на тези иновации са оптимално удобство за потребителя, съчетано с първокласна естетика, ежедневен комфорт и максимална устойчивост.

 

VILLEROY & BOCH може да се похвали с вековна традиция за разработване на иновативни решения. Много от стандартите в индустрията за баня са създадени и произведени масово от VILLEROY & BOCH. Тази уникална изобретателност направи компанията водещ иноватор в банята и местата за уелнес и е отразена с многобройни награди за иновации.

 

Необичайният дизайн придава на продуктите и технологиите на VILLEROY & BOCH своя отличителен външен вид, отваряйки нови възможности за създаване на висококачествени решения за банята и тоалетните помещения.

 

Ще Ви запознаем с една малка часто от най-съвършенните иновации

  • DIRECT FLUSH

Безкомпромисна хигиена на тоалетната чиния. Хигиената в тоалетната вече отговаря на нови стандарти. Когато става въпрос за чистота и свежест, може да се доверите на DIRECT FLUSH на VILLEROY & BOCH. Максимална хигиена благодарение на изцяло почистващата се вътрешност на тоалетната. Оптимален измиващ ефект без изпръскване на вода извън тоалетната чиния. Берзо и лесно почистване благодарение на RIMLESS дизайн.

 

villeroy-and-boch-direct-flush-bg-maistor

 

  • Повърхност ANTIBAC

Продължителна защита срещу бактерии. В комбинация с DIRECT FLUSH и CERAMIC PLUS гарантира оптимална хигиена през целия живот на продукта. ANTIBAC редуцира развитието на бактерии с над 99.9%; дерматологично тествана повърхност; благодаряние на сребърните йони в покритието предпазва от бактерии дори труднодостъпните за почистване места. ANTIBAC повърхността се използва при седалки, тоалетни чиниии и мивки. Намира приложения в болнични лечебни заведения, натоварени обществени места, хотели и разбира се в частни домове.

 

villeroy-and-boch-antibac-bg-maistor

 

  • CERAMIC PLUS

По-малко чистене, повече радост в живота. CERAMIC PLUS е повърхност, отблъскваща бактерии. Гарантира, че попаднала на повърхността вода веднага се преобразува в капки, които се стичат по повърхността и отмиват мръсотията и варовика. Подсилва повърхността на керамиката и допринася за нейната трайност и устойчивост на надраскване. Дава брилянтен блясък. Не се влияе от киселини и алкални препарати.

 

  • SUPRA FIX

Лесна инсталация с незабележими крепежи. Ново поколение SUPRA FIX 3.0 прави монтажа на конзолните тоалетни чинии още по-лесен и възможен дори само от един човек. Новостта е, че седалката на тоалетната може да бъде монтирана според прсоналните изисквания на клиента благодарение на VARIO гайка.

 

villeroy-and-boch-suprafix-bg-maistor

 

  • VICONNECT

Умна връзка! Структурите за вграждане VICONNECT на VILLEROY & BOCH сега са още по-лесни за употреба. Ако е необходимо, можете да настроете потока вода директно през ревизионния отвор. Структурите за вграждане VILLEROY & BOCH включват широка гама бутони, които перфектно се съчетават с цветовете на банята. Голяма гама от структури за вграждане за тоалетна, писоари, бидета и мивки с възможност на настройка без нужда от инструменти. 25 години поддръжка на наличност на резервни части.

 

villeroy-and-boch-viconnect-bg-maistor

 

  • VIFRESH

Иновативна технология комбинираща свеж аромат и грижа за хигиената на тоалетната чиния. VIFRESH е основана на съвсем обикновен принцип: поставете блокче или гел в интегрирания, почти незабележим контейнер, за да разпръсквате приятен аромат с всяко натискане на бутона за вода. Оптимално решение за комбинация с DIRECT FLUSH, при което свежестта на препарата облива цялата вътрешна повърхност на тоалетната дори при използването на икономичен режим на пускане на водата. Лесен за употреба – просто напълнете вградения контейнер с препарат без да докосвате нехигиеничните части на тоалетната чиния. 

 

villeroy-and-boch-vifresh-bg-maistor

 

VILLEROY & BOCH

Иновативна компания с дългогодишна традиция в обзавеждането за баня – и една от най-важните марки в Германия, Европа и света. От основаването си през 1748 година производителя на керамика се е превърнал в международна лайфстайл марка. Подобно на много малко други премиум марки, VILLEROY & BOCH е дълбоко вкоренен в европейската култура. И по начина, по който само страхотна марка може да се справи, тя е разбрала как да запази своята идентичност, докато все още се движи с времето.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *