BOSSINI

Дизайнът, качеството и непрекъснатите технологични изследвания!

Основана от Леонардо Босини, днес компанията се поддържа от екип от 168 служители в две производствени единици и изнася в над 60 страни по света.

 

BOSSINI Дизайнът, качеството и непрекъснатите технологични изследвания!

 

Признат лидер на пазара за душове и аксесоари, продуктите на BOSSINI са насочени към клиенти от средно високата целева група, гарантиращи високи стандарти на сигурност, специално внимание към въздействието върху околната среда и максимална функционалност.

 

BOSSINI Дизайнът, качеството и непрекъснатите технологични изследвания!

 

Дълбоко вкоренена в сърцето на философията на BOSSINI, концепцията за качество се прилага във всички фази на производството, съчетавайки иновация и традиция.

Със силата на своя опит, компанията е в състояние да гарантира най-високи нива на качество, било то в дизайна на всеки отделен компонент или в внимателния подбор на облицовки и материали. Всички са фокусирани върху гарантирането на най-високи нива на практичност и авангардни технологии.

Сертифициран по UNI EN ISO 9001:2015, IATF 16949:2016 и UNI EN ISO 14001:2015, BOSSINI е синоним на качество на продукта и, благодарение на постоянно обновяваната бизнес стратегия, той е в състояние да отговори на всички изисквания, представени от пазара, произведена само в Италия!

 

BOSSINI Дизайнът, качеството и непрекъснатите технологични изследвания!

 

Ангажиментът за опазване на околната среда представлява все по-важен аспект от ежедневието както на компаниите, така и на отделните лица. BOSSINI се ангажира да избягва отпадъците чрез разумно използване на ресурсите, с които разполагаме, особено по отношение на използването на вода. Намаляването на въздействието върху околната среда чрез по-малко потребление също включва рационализиране на енергийните разходи.

 

Показване на 1–16 от 37 резултата

Покажи 8 16 32 64
105,85 лв.183,77 лв.
Никел
Бял мат
+2
Хром
Черен мат
32,27 лв.54,80 лв.
Никел
Бял мат
+2
Хром
Черен мат