BURNIT

Eнергия от природата!

 

BURNIT и Sunsystem, са разпознаваеми и предпочитани от клиентите в над 70 държави, когато става дума за отопление. Производствените, складови и търговски бази на компанията се простират на 40000 кв. м. в Шумен, София и Лайпциг – Германия, а продукцията се разпространява в стотици партньорски обекти по света. В компанията работят над 450 високо квалифицирани професионалисти, а качеството на производствените процеси и на всеки един продукт се следят стриктно по система за управление на качеството ISO 9001:2015. Продуктовата гама на компанията предлага богато разнообразие от продукти, напълно покриващи нуждите на всяко домакинство от отопление и термия, както и модерни свръхмощни съоръжения за промишлеността.

 

BURNIT

 

В резултат на много години упорит труд, инвестиции и опит, BURNIT затвърди позицията си на лидер в производството на съоръжения, които използват енергия от природата. В стремежа си винаги да сме крачка напред и да предлагаме по-добри и по-ефективни продукти, нашите опитни инженери и висококвалифицирани проектанти създават вдъхновяващи иновативни технологии, с които продуктите на BURNIT работят. 

 

BURNIT-otoplenie-bg-maistor

 

Пелетните съоръжения BURNIT отговарят на най-високите немски и австрийски стандарти за качество и ефективност BAFA и BIMSH2, което ги прави предпочитан избор в западноевропейските страни. Високият енергиен клас на продуктите BURNIT несъмнено е голямо предимство за потребителите, но за високите амбиции на компанията това не е достатъчно.

burnit-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 71 резултата

Покажи 8 16 32 64