CLIMASTAR

Елегантни акумулиращи отоплители

 

CLIMASTAR означава икономия на енергия

С технологията Climastar нашите радиатори достигат стайната температура по-бързо и поддържат топлината по-дълго от другите радиатори. Нашите решения за отопление минимизират топлинната стратификация, избягвайки прегряването и намаляват крайния разход на енергия. 

 

climastar-otoplitelni-uredi-bg-maistor

 

CLIMASTAR е лидер в качеството

Climastar има пълен контрол върху процесите, протичащи във всички области на компанията, което е сертифицирано от официалния стандарт ISO 9001. ISO 9001: 2008 Система за управление на контрола на качеството, която удостоверява внедряването и поддръжката на системата чрез непрекъснато усъвършенстване във всички области на компанията, с цел постигане на по-голяма удовлетвореност на клиентите. Прецизният контрол на всеки производствен етап: проектиране, оценка на доставчиците и материалите, мониторинг в процеса на производство и окончателно сглобяване заедно с окончателно тестване на продукта преди опаковане, гарантира проследимостта на продукта и подобрява качеството.

Ние гарантираме на нашите клиенти, че всеки уред, напускащ фабриката, е в перфектно състояние. Продукти произведени в Испания!

climastar-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 18 резултата

Покажи 8 16 32 64