DEVOREX е бързоразвиваща се, международна компания, която създава иновативни, функционални и екологични продукти. Основните принципи за успех на фирмата са: създаване и реализация на висококачествена продукция; високо ниво на клиентска удовлетвореност; постоянна оптимизация на производствените;  процеси; висока производителност на труда; грижа за околната среда.

Ръководството на фирмата вярва, че за консолидиран и устойчив растеж в национален и международен план е необходимо откровено и дългосрочно сътрудничество с клиентите.

 

Деворекс Производител за висококачествени улуци

 

DEVOREX преминава в собственост на Gamrat S.A., част от полската промишлена група Lentex S.A и в последствие е преструктурирана в еднолично акционерно дружество. Компанията разширява продуктовото си портфолио, предлагайки на пазара винилова система обшивки за стрехи SOFFIT и система за покривно отводняване PRIME Series.

 
Деворекс Производител за висококачествен декинг
 
 
Продуктите с търговска марка DEVOREX е резултат от значителни инвестиции и технически познания. Производственият процес е завършен цикъл, кoeто значително подобрява управлението на всяка производствена операция и позволява внимателно проследяване на качеството на входящите суровини и готовата продукция. Сертификацията на фирмената политика по качеството е извършена от TUV Rheinland Cert GmbH през 2008 година в съответсвие със стандарта ISO 9001:2008
 
Деворекс ООД производител на улуци, канали за външно отводняване и декинг
 
 
 
 
 
 
 

Показване на 12 резултата

Покажи 8 16 32 64