DURAVIT

Разкрасете се!

 

Банята, Вашият напълно индивидуален свят! Как можете да създадете модерна, но все пак вечна баня, която се адаптира към най-високите стилове? Тук, под името DURAVIT ще откриете една от най-последователно изградените колекции санитарна керамика. За създаването на умивалници и тоалетни чинии, за техните форми и извивки в повечето случаи отговорност носят именити продуктови дизайнери, и човек може да е сигурен, че в основата винаги има обмислена ергономична концепция.

 

duravit-zona-za-izmivane-bg-maistor

 

Мястото за миене е в сърцето на банята – всичко е да се освежите и разкрасите. За този повод DURAVIT предлага много възможности да намерите банята, която да отговаря на Вашите нужди и предпочитания. От умивалници до огледала, осветление, рафтове, аксесоари – всичко хармонира перфектно с други продукти на DURAVIT. Подходящите мебели за баня създават допълнително място за съхранение. Освен това многобройните облицовки (декор, лак и истинско дърво) гарантират още повече индивидуалност в банята.

 

duravit news magazine 11NEWS MAGAZIN #11

DURAVIT отново представя върха на холистичния дизайн на банята. Засилените емоции контрастират с най-съвременната технология, меките форми отговарят на геометрични контури.

  

 duravit logo

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 104 резултата

Покажи 8 16 32 64