DURAVIT P3 COMFORTS

Дизайн на Phoenix Design

DURAVIT P3 COMFORTS е комфортна и модерна серия санитарна керамика за баня. Ако дизайнът трябва да задоволява нуждите на хората, то той би трябвало да се отличава не само с функционалност, но и чувственост. Дизайнерите от Phoenix Design разбират това и резултатът е тази колекция, разработена от тях заедно с DURAVIT.

duravit-p3-comfort-bg-maistor

При създаването на P3 COMFORTS, DURAVIT и Phoenix Design се концентрират върху определението за комфорт!

Не само в буквалния му смисъл, но и по отношение на френската дума conforter – за укрепване. Тъй като дизайнът отговаря на много основни човешки изисквания за външен вид и функционалност, той също така изисква да бъде изпитан от всички сетива. Тя трябва да бъде видяна, докосната и използвана – за адресиране и изграждане на емоциите и личността на потребителя. P3 COMFORTS задоволява тези нужди и го прави с изчистен и лесен дизайн.

duravit news magazine 11NEWS MAGAZIN #11

DURAVIT отново представя върха на холистичния дизайн на банята. Засилените емоции контрастират с най-съвременната технология, меките форми отговарят на геометрични контури.

duravit logo

Показване на единичен резултат

Покажи 8 16 32 64
DURAVIT P3 COMFORTS е комфортна и модерна серия санитарна керамика за баня. Ако дизайнът трябва да задоволява нуждите на хората, то той би трябвало да се отличава не само с функционалност, но и чувственост.