DURAVIT VERO

Kвадратно, практично, добро!

Това е многолика колекция, включваща умивалници и санитарна керамика за баня, която съживява отново класическо-рустикалните и ъгловатите форми. Със сигурност и Вие ще харесате нещо сред многобройните умивалници и тоалетни, мебели и вани – оставете се да бъдете изненадани! DURAVIT VERO BLACK – красотата на правия ъгъл. Когато нещо изглежда добре в безупречно бяло, в подходящата среда то ще има аналогично въздействие и в черно. Това е санитарната керамика на DURAVIT за будни естети с остър поглед.

duravit-veto-bg-maistor

DURAVIT VERO AIR колекция е логичното продължение на серията VERO и интерпретира нейния характер по нов, съвременен начин. По-прецизна и усъвършенствана, и в съответствие с актуалните технически възможности.

duravit news magazine 11NEWS MAGAZIN #11

DURAVIT отново представя върха на холистичния дизайн на банята. Засилените емоции контрастират с най-съвременната технология, меките форми отговарят на геометрични контури.

duravit logo

Показване на единичен резултат

Покажи 8 16 32 64
DURAVIT VERO Kвадратно, практично, добро! Това е многолика колекция, включваща умивалници и санитарна керамика за баня, която съживява отново класическо-рустикалните и ъгловатите форми.