E.C.A. / SEREL

Ценности и принципи 

 

Вече половин век E.C.A. / SEREL се опитва да трансформира дружествата си като европейски компании и да придобие световна репутация, като предоставя стойността на турската икономика, бизнес, живот, работна етика и културни норми. Принципите, които трябва да се следват при осъществяването на тази цел на са:

Да бъдем заедно

Осигурявайки продукти от световно качество. Поддържайки абсолютното удовлетворение на клиентите и подобрявайки свойте марки

 

eca-serel-obzacejdane-za-baniya-bg-maistor

 

Здравословен растеж, Стойности

Идентифицирайки развиващите се сектори и развитие на свойте дейности. Инвестира в интелигентни технологии, за да се ръководи успешен растеж. Честно печелене, избягване на отпадъци, отдаденост на традициите на турската култура, възприемане на справедливи принципи на работа и предаването им на бъдещите поколения. Стремеж за опазване на околната среда.

 

eca-serel-obzacejdane-za-baniya-bg-maistor-1

 

Хора

Защитавайте достойнството на всеки индивид, насърчавайте и подкрепяйте професионалното развитие. Приятелска работна среда с взаимно уважение и отговорност. Ценностите на нашата общност също произтичат от този съвет/вяра/код. Предаността и усилията на всички Вас, ще се превърне в основа и ще осигури по-нататъшен принос за нашата нация.

eca-serel-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

Показване на 2 резултата

Покажи 8 16 32 64