FALMEC

Иновации във въздуха!

Колекция от елегантни, модерни, стилни и функционални аспиратори/абсорбатори и плотове, защото FALMEC е посланик на истинския Made in Italy в кухните на целия свят.

 

FALMEC

 

Най-добрите кухни в света имат вече нова, интригуваща и позитивна атмосфера и всичко това е благодарение на FALMEC. Тази италианска компания се превърна в абсолютно водещ международен лидер по отношение на качество, иновации, дизайн и устойчивост! Обширна и разнообразна гама от продукти за прекрасно кухненско изживяване, с ексклузивни технологии, висококачествени материали и естетическа привлекателност. Тази модерни иновации, изследващи допълнителни възможности са изрази на върховите постижения на FALMEC в кухнята!

 

falmec-aspiratori-bg-maistor

 

FALMEC еволюира от малка компания до водеща сила както на Италианския, така и на международния пазар, придобивайки богат опит в проектирането и производството на аспиратори. Авангардни изследвания, гъвкавост в производството, разработване на нови технологии и оригинално творчество даряват колекциите на FALMEC със силна добавена стойност от гледна точка на иновациите и напълно уникална комбинация от дизайн и авангардни технологии, достигайки най-високите нива на италианско съвършенство в Светът.

falmec-logo

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 41 резултата

Покажи 8 16 32 64