GROHE Дизайн, качество и иновации.

 

Чрез GROHE банята се превърна в място за подмладяване, релакс и глезене. Независимо дали е бърз освежаващ душ, рано сутринта или разточителна вана със свещи преди лягане, широка гама от смесителни батерии, душове и аксесоари за баня ще изпълни вашите желания. За GROHE, дизайна е повече от естетически облик. Той е качествена характеристика, която свидетелства за перфектния синтез от форма и функционалност. Резултатът е удоволствието, което изпитвате всеки път, когато ползвате продуктите ни. И удоволствието, което ние изпитваме, всеки път, когато получим награда за нашата безкомпромисна любов към качеството!

 

grohe-smesiteli-za-baniya-bg-maistor

 

Комбинирайки безупречна технология със спиращ дъха дизайн, GROHE осигурява всички условия и продукти за обзавеждане за баня. Разнообразието от душ системи, аксесоари за баня и WC структури за вграждане и бутони, допълват колекции от смесители за баня. По този начин GROHE дава възможност последователно и хармонично да аранжирате дизайна на Вашата баня. Всяка част на GROHE е с изключително качество. Частите на продуктите, лекотата на управление и изящният вид минават през многобройни тестове за издръжливост – най-сигурните в индустрията – преди да напуснат фабриките ни.

 

grohe-kuhniya-bg-maistor

 

Независимо от начина Ви на живот, независимо от Вашия вкус, ще откриете перфектната комбинация от продукти в рамките на трите нови серии санитарна керамика на GROHE CUBE, EURO, BAU CERAMIC и ESSENCE CERAMICS. Всяка от тях има своите собствени отличителни черти и качества, които правят създаването на визуално обединена баня просто и забавно. Световно призната за разпознаваема марка, GROHE е първата компания в санитарната индустрия, удостоена с тази награда, от самото й въвеждане през 1988.

grohe logo

Показване на 1–16 от 1181 резултата

Покажи 8 16 32 64

GROHE ALLURE BRILLIANT (16)

GROHE ALLURE (17)

GROHE GRANDERA (28)

GROHE ATRIO (42)

GROHE LINEARE NEW (26)

GROHE EUROCUBE JOY (10)

GROHE EUROCUBE (63)

GROHE PLUS (47)

GROHE ESSENCE (107)

GROHE EURODISC JOY (9)

GROHE EURODISC COSMOPOLITAN (12)

GROHE CONCETTO (7)

GROHE EUROSTYLE COSMOPOLITAN (12)

GROHE EUROSTYLE (13)

GROHE EUROSMART COSMOPOLITAN (18)

GROHE EUROSMART (85)

GROHE BAUEDGE (60)

GROHE BAULOOP (11)

GROHE Аксесоари за баня (116)

GROHE SMARTCONTROL (60)

GROHE GROHTHERM Термостатни смесители (77)

GROHE Душ системи за баня (41)

GROHE Душ пити (47)

GROHE Душове (89)

GROHE Кухненски смесители и мивки (172)

GROHE Структури за вграждане (54)

GROHE Санитарна керамика (135)

GROHE SENSE GUARD (3)

GROHE Специални предложения за баня (478)

GROHE Специални предложения за кухня (93)

Смесител за вграждане за вана и душ с тяло, душ пита ф250мм, ръчен душ ф110 с 2 струи, коляно и шлаух 1500мм, черен мат/matte black GROHE EUROSMART / TEMPESTA

Original price was: 1199,00 лв..Current price is: 799,00 лв..
0 Дни 00 Часове 00 Минути 00 Секунди