GROHE ATRIO

Образец на елегантност и прецизност!

 

Новата колекция GROHE ATRIO се основава на семплите и елегантни форми, които правят банята ви да излежда изискана и завършена. Новата серия възхищава на предишните поколения, но сега ние издигнахме дизайна на съвсем ново ниво.

 

grohe-atrio-kolekciya-za-banya

 

Разкриването на най-същественото придава на GROHE ATRIO безкраен стил и елегантност. Неговата лъскава, цилиндрична фигура запазва диаметъра си от основата до върха, а накрайникът се извива в перфектна форма на дъга, като всеки елемент се допълва взаимно, за да създаде впечтляваща цялостна визия. Създаденият с грижа и ръчно сглобен, ATRIO отговаря на най-високите стандарти за изпълнение, с които GROHE е известна.

С GROHE ATRIO можете да проектирате без ограничения. Всеки артикул от колекцията се предлага в три варианта и различни размери, както и голямо разнообразие от цветове, предлагащи адаптивност, за да удовлетворят всички ваши изисквания, които го правят още по-подходящ за всеки дизайнерски план.

 

grohe-atrio-cvetni-smesiteli-za-baniya

 

За тези, които обичат да живеят с финес, които ценят естетиката на миналото, като същевременно изискват висококачествени съвременни технологии и продукти, GROHE ATRIO е идеалното решение. Изтънчената визия на новата колекция придава на банята неповторим лукс, като съчетава в себе си двете ключови изисвания. Ръчно изработеното покритие и техническите умения, които се отразяват във всеки продукт на ATRIO, са вече тук, за да внесат удоволствие и лукс във вашия дом.

 

duravit news magazine 11GROHE ATRIO

Хармония, непринуденост, чистота

Тайната на удобният съвременен стил се крие в единството между качество, стил и хармонията между форма и функция, благодарение на които ще изпитвате наслада всеки ден. Новата колекция GROHE ATRIO гарантира за съвременен дизайн и качествено изпълнение, намиращо в сърцето на вашата баня.

 

 grohe-logo-bg-maistor

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 42 резултата

Покажи 8 16 32 64