GROHE ALLURE BRILLIANT илюстрира абсолютната прецизност в банята, която може да бъде постигната само след много години опит и неограничена страст към иновациите. Комплексни, без да бъдат сложни, смесителите добавят ново измерение в дизайна за баня. Ясни, изчистени и завладяващи детайли.

 

 

 

GROHE ALLURE BRILLIANT илюстрира абсолютната прецизност, която може да бъде постигната само след много години опит и неограничена страст към иновациите. Комплексни, без да бъдат сложни, смесителите добавят ново измерение в дизайна за баня. Ясни, изчистени и завладяващи детайли. Със своето високо качество и структурирана форма GROHE ALLURE BRILLIANT излъчва невероятно архитектурно присъствие. Нашите дизайнери и инженери са приели ролята на шлифовчици на скъпоценни камъни и полиращи с голямо внимание всеки детайл, за колекция с интригуващ дизайн, който предизвиква Вашите представи за смесители за баня.

 

 

Стилни смесители

Колекцията GROHE ALLURE BRILLIANT предлага богата гама от висококачествени артикули за Вашата баня. Богатия избор от смесители за умивалник или вана/душ, предоставят голяма свобода на избора, така че да преобразите банята си според Вашите изисквания и нужди. Смесителите за умивалник с външен, с вграден и дори с монтаж към пода улесняват избора Ви, така че смесителя да пасва точно на Вашия умивалник. Изящните аксесоари за баня поставят изтънчен акцент.

Прочетете повече за колекцията за баня GROHE ALLURE BRILLIANT при нас тук…

grohe-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

Показване на 16 резултата

Покажи 8 16 32 64