HANSGROHE водата се превръща в удоволствие! HANSGROHE създава новаторски смесители и душове за баня, както и кухненски смесители и мивки, за да може да изживеете прекрасни мигове – както в ежедневието, така и в специалните моменти от живота. Най-важните елементи за бранда са иновативността, добрият дизайн, безкомпромисното качество и доброто обслужване. За да може да се наслаждате всеки ден на очарованието на водата.

 

hansgrohe-promo-2022-bg-maistor

 

С HANSGROHE може да създадете интериор за Вашата баня според Вашите лични представи и желания. При избора на форми, цветове, материали и финиши може да заложите на усета и професионализма на международно признати дизайнери, които отдават значение не само на безупречния дизайн, но и на оптималната функционалност и на удобството при ползване. Трите стилови линии – авангардна, класическа и модернистична – надживяват краткотрайните модни тенденции! 

 

Вашата баня трябва да изглежда добре в продължение на дълги години и да функционира безупречно всеки ден. От 1901г. до днес хората по цял свят се доверяват на висококачествените продукти Made in Germany! Продуктите на HANSGROHE отговарят на най-строгите стандарти и нормативи, което е видно от многобройните сертификати на различни независими институти.

 

hansgrohe-kitchen-2022-bg-maistor

 

Дайте израз на Вашата индивидуалност

Придайте неповторим характер на Вашата баня чрез цветни акценти. С новите FINISHPLUS мивката, ваната и душът получават неповторим индивидуален стил. Вече две от най-популярните серии METROPOL и TALIS E се предлагат освен в хром, но и в още пет нови финиша, които ще направят Вашата баня неповторима и унукална.

Прочетете повече за HANSGROHE при нас тук…

 

Показване на 1–16 от 808 резултата

Покажи 8 16 32 64

HANSGROHE PURAVIDA (30)

HANSGROHE METROPOL (112)

HANSGROHE VIVENIS (36)

HANSGROHE FINORIS (30)

HANSGROHE METRIS (27)

HANSGROHE TALIS (52)

HANSGROHE FOCUS (20)

HANSGROHE LOGIS (49)

HANSGROHE NOVUS (17)

HANSGROHE REBRIS (62)

HANSGROHE VERNIS (95)

HANSGROHE ADDSTORIS (40)

HANSGROHE WALLSTORIS (38)

HANSGROHE XTRASTORIS (4)

HANSGROHE PULSIFY (31)

HANSGROHE Термостатни смесители (49)

HANSGROHE Душ системи (22)

HANSGROHE Душ пити (65)

HANSGROHE Душове и аксесоари (213)

HANSGROHE Кухненски смесители и мивки (60)

HANSGROHE Специални предложения (202)