HANSGROHE Банята на бъдещето

HANSGROHE създава новаторски смесители и душове за баня, както и кухненски смесители и мивки, за да може да изживеете прекрасни мигове – както в ежедневието, така и в специалните моменти от живота. Всички обичаме да си взимаме топъл душ. Водата дава усещане за сигурност и уединение. Ние не само използваме водата, за да пречистим телата си, но тя също ни помага да намерим душевен мир.

 

HANSGROHE Банята на бъдещето

 

Днес много региони по света страдат от сериозна водна криза. Настоящата енергийна криза ни учи на последствията от това, че ресурсите стават оскъдни и скъпи. Много от нас работят усилено всеки ден, за да постигнат климатичните цели за 2030 г., въпреки че знаят, че това няма да е достатъчно.

Следователно в бъдеще няма да можем да си позволим толкова големи количества топла вода и  за това ние в HANSGROHE разработихме концептуална баня в хармония с хората и природата.

 

HANSGROHE Банята на бъдещето

 

Визията

Концептуално нашата визия отива далеч отвъд технологичните иновации и триадата за устойчивост на „намаляване, повторно използване и рециклиране“. Става дума за „Преосмисляне“ – и поставяне под въпрос на ежедневието ни навици в банята. Нашата цел е устойчива промяна в съзнанието, нова връзка с водата, тялото и ежедневието ни!

 

Показване на 1–16 от 941 резултата

Покажи 8 16 32 64

HANSGROHE PURAVIDA (30)

HANSGROHE METROPOL (52)

HANSGROHE VIVENIS (36)

HANSGROHE FINORIS (30)

HANSGROHE METRIS (27)

HANSGROHE TALIS (52)

HANSGROHE FOCUS (20)

HANSGROHE LOGIS (53)

HANSGROHE NOVUS (17)

HANSGROHE REBRIS (62)

HANSGROHE TECTURIS (46)

HANSGROHE VERNIS (95)

HANSGROHE ADDSTORIS (50)

HANSGROHE WALLSTORIS (45)

HANSGROHE XTRASTORIS (4)

HANSGROHE PULSIFY (53)

HANSGROHE Термостатни смесители (64)

HANSGROHE Душ системи (22)

HANSGROHE Душ пити (78)

HANSGROHE Душове и аксесоари (262)

HANSGROHE Кухненски смесители и мивки (60)

HANSGROHE Специални предложения (283)

 

HANSGROHE водата се превръща в удоволствие!

 

Най-важните елементи за бранда са иновативността, добрият дизайн, безкомпромисното качество и доброто обслужване. За да може да се наслаждате всеки ден на очарованието на водата.

 

HANSGROHE Банята на бъдещето

 

С HANSGROHE може да създадете интериор за Вашата баня според Вашите лични представи и желания. При избора на форми, цветове, материали и финиши може да заложите на усета и професионализма на международно признати дизайнери, които отдават значение не само на безупречния дизайн, но и на оптималната функционалност и на удобството при ползване. Трите стилови линии - авангардна, класическа и модернистична - надживяват краткотрайните модни тенденции!

 

Вашата баня трябва да изглежда добре в продължение на дълги години и да функционира безупречно всеки ден. От 1901г. до днес хората по цял свят се доверяват на висококачествените продукти Made in Germany! Продуктите на HANSGROHE отговарят на най-строгите стандарти и нормативи, което е видно от многобройните сертификати на различни независими институти.

HANSGROHE