HANSGROHE

Душ пити за баня

Напоследък тенденцията за банята като част от жизненото пространство става все по-популярна. Поради това банята се променя своевременно. От функционално мокро помещение в дома, тя се превърна в място с естетическо привличане, служещо за релакс и за добър живот. Вдъхновени от това, ние се обединихме с дизайнерския екип Phoenix Design, за да Ви дадем тотално различно изживяване покрай водата с най-високо качество – RAINMAKER SELECT.

В зависимост от вида на душ питата имате три различни опции: Той се монтира или на стената с рамо за душ, или високо отгоре с рамо за таван.

 

hansgrohe-dush-piti-bg-maistor

 

Минималистичният и изразителен дизайн на RAINMAKER SELECT Ви привлича мигновено. Това чисто дизайнерско изпълнение се дължи и на избора на материали. Огромната му стъклена разпръскваща повърхност заедно с елегантната хромирана рамка дават изключителен естетичен вид.

 

Малка баня или голяма луксозна баня: HANSGROHE има перфектната душ пита. Можем да Ви предоставим Crometta за душ кабини или създаващия пространство дъждовен душ Rainmaker Select XXL. Ние глезим взискателните любители на спа с душ Rainfinity, който се чувства добре, докато Croma E е идеалният избор за семейни бани. Всички модели се отличават с изключителен дизайн, съчетан с широк набор от функции!

 

Показване на 1–16 от 78 резултата

Покажи 8 16 32 64