HANSGROHE

Кухненски смесители и аксесоари

Престоят ни в кухнята, и особено около мивката, е ежедневие. Колкото по-леко изпълняваме задачите си там, толкова повече ще се радваме на ежедневието. Ергономичната функция с издърпването Ви дава дори още по-голяма свобода на движението, докато водата може да бъде спряна или пусната с изключителна прецизност и лекота с помощта на бутона SELECT, който се намира на струйника.

 

hansgrohe_kitchen-bg-maistor

 

Височината на смесителя, функцията му за завъртане и издърпващия се с удобна дръжка струйник дават възможно най-голяма свобода на мивката. Ние наричаме тази свобода ComfortZone. Смесителя се пуска с помощта на ръкохватката и се настройва желаната температура.

 

Работата в кухнята може да е голяма забавление. Например да се поглезите с прекрасна вечеря след дълъг работен ден или да се съберете с приятелите си, за да сготвите заедно. Смесителят за кухненска мивка METRIS SELECT / TALIS SELECT S Ви улеснява със своя SELECT бутон. Дори и ръцете Ви да са мръсни, винаги ще бъде по-лесно да спрете водата докато правите нещо друго и да не пилеете нея и енергията, която е нужда.

 

Показване на 1–16 от 60 резултата

Покажи 8 16 32 64
Original price was: 782,02 лв..Current price is: 535,00 лв..
0 Дни 00 Часове 00 Минути 00 Секунди