HANSGROHE NOVUS

Идеален за всяка баня!

Смесители за баня HANSGROHE NOVUS са динамични, прецизни и атрактивни. Търсите ли модерни висококачествени смесителни батерии, които отговарят на Вашия бюджет? Новата серия NOVUS Ви предлага неустоими продукти, които ще ободрят Вашата баня. Атрактивният дизайн, съставен от гладки форми и чисти линии, е идеален за широка гама от бани. Комбинирайте висококачествените смесители за вана, душ и биде.

Използвайте колекцията, за да постигнете последователен дизайн за Вашата баня. Не забравяйте цената, която всички ще намерят за привлекателна.

 

HANSGROHE NOVUS

 

NOVUS ви предлага творческа свобода

В серията HANSGROHE NOVUS ще намерите батерии за мивка с ComfortZone в четири модела: 70, 100, 230 и 240мм височина. Също така има тридупков смесител и решение за монтаж на стена. Широката гама от продукти Ви предлага избор между открит инсталационен душ и скритата инсталационна версия за душ. За Ваната можете да се възползвате от открити или скрити смесители за баня. NOVUS също така прави лесно да комбинирате продуктите си: серията смесители идеално допълва всички душове и душ системи, като стила си е особено съвместим с душ-гарнитурата Crometta.

 

Показване на 1–16 от 17 резултата

Покажи 8 16 32 64
-15%
Смесител за вграждане за душ с тръбно окачване, шлаух и ръчен душ за баня HANSGROHE NOVUS
Original price was: 878,95 лв..Current price is: 747,11 лв..