IDEAL STANDARD IPALYSS е иновативна колекция за баня която съчетава изключително здрав материал с впечатляваща естетика. Начинът, по който изглежда колекцията, и усещането, което създава, бяха разработени съвместно с носителя на много награди, дизайнера Робин Левин. Робин Левин е един от най-успешните дизайнери на Великобритания.

 

Ideal-Standard-Atelier-Collections-Ipalyss-bg-maistor

 

За 30 годишното си сътрудничество с IDEAL STANDARD, неговото STUDIO LEVIEN създава продукти за овладяване на неудобни пространства в банята и редица практични решения за банята, като същевременно печели награди за дизайн и иновация с тях. И така заедно дизайнери и инженери станаха водещи в тенденцията лек дизайн.

 

Ideal-Standard-Atelier-Collections-Ipalyss-bg-maistor-2

 

Лекият дизайн оказва съществено влияние в много области като архитектура, производство и мода. За да се постигнем лек дизайн в санитарната керамика, трябваше да се създаде нов материал, позволяващ изработката на супер тънки мивки за баня, които едновременно да са издръжливи и елегантни. Така се създаде материала Diamatec, който направи възможно тънките ръбове на мивките IPALYSS да са толкова здрави.

 

ideal-standard-ipalyss-bg-maistor#IDEAL STANDARD IPALYSS Представяне 

Нашата нова колекция е вдъхновена от Бернар Палиси, известният творец-керамик, живял във Франция през XVI век, прекарал дълги години в търсене на тайните на създаването на изключително фина керамика.

прочетете повече за колекциатя IPALYSS при нас тук…

 

ideal-standard-logo-bg-maistor 

 

 

 

 

Показване на 7 резултата

Покажи 8 16 32 64