IDEAL STANDARD TONIC II Ви дава идеалният баланс между форма, функция и иновация при обзавеждането за баня. TONIC II е повече от колекция с красив дизайн, който предизвиква възторг. Тя е идеално проектирана, за да прави Вашия живот по-лесен и по-приятен. Всеки един продукт е внимателно обмислен и предназначен да прави използването на Вашето пространство в банята все по-пълноценно и забавно.

ideal-standard-tonic-2-collections-bg-maistor

Немската дизайнерска компания Artefakt Industrikultur е основана през 1989, която създава TONIC II и е изградила завидна репутация в продуктовия дизайн. Запазената марка на техните дизайни – простота и чувственост, е помогнала на екипа да спечели голям брой международни награди. Колекците на IDEAL STANDARD MELANGE и ATTITUDE са ярък пример за тяхното вдъхновение, дало живот на тези продукти – ежедневни продукти, които красиво се вписват в интериора на нашата баня.

ideal-standard-dea-broshura-bg-maistor#IDEAL STANDARD TONIC II

Чистите и красиви линии на TONIC II създават спокойствие, което Ви позволява да транспортирате от днешния забързан начин на живот и наистина се отпуснете. Всяко парче е внимателно обмислено и се възползва от иновативните функции което Ви позволява да преобразувате банята като храм на спокойствието.

ideal-standard-logo-bg-maistor

Показване на 14 резултата

Покажи 8 16 32 64