innova airleaf ventilatorni konvektori

 

INNOVA

 

Фирмата INNOVA е създадена през 2004 година създаваща продукти в сектора на възобновяемите енергийни източници и разработвайки модерни климатични и отоплителни системи за всеки сезон. Технологичните решения които използва, съчетават отлични функционални аспекти с минимално въздействие върху околната среда: Климатичните инсталации без външни телавъзстановяването на топлината и удобни решения за спалнята, дневната и офиса.

 

INNOVA проектира, създава и произвежда продукти и услуги с висока добавена стойност в секторите отопление, вентилация и климатизация (HVAC), чието качество и продължителност във времето са гарантирани от непрекъснатото усъвършенстване на работните процедури и използването на най-добрите материали.

 

innova airleaf

 

Точката на въртене бе през 2010 г. с решението да се прехвърли по капилярния начин качеството и стойността на продуктите, произвеждани на пазара. Innova реши да инвестира значително в създаването на собствена търговска мрежа в Италия и в чужбина, предлагайки решения за продукти както за дистрибуция, така и за индустриални партньори за сътрудничество с марките. Театърът за тази еволюция е Mostraconvegno Expocomfort 2012, най-важната експозиция за водния и санитарния сектор, където Innova представя най-новите новини за продуктите.

прочетете всичко за INNOVA тук…

innova-logo

 

 

 

 

 

Показване на 9 резултата

Покажи 8 16 32 64