Инструменти

REMS PICUS Диамантено пробивна електрическа машина

REMS PICUS Диамантено пробивна електрическа машина

 

 • Компактна задвижваща машина за сухо и водно пробиване.
 • Мултифункционална електроника с ограничител на входящия ток, за плавно начало на пробиването, автоматично ограничаване на оборотите при свободен ход за намаляване на шума и щадене на мотора, регулиране на мощноста за автоматично напасване на оборотите към натоварването.
 • Защита от блокирване посредством приплъзгащ съединител.
 • Дълъг кабел с интегрирана защита на работещите (PRCD).
 • Само един вид универсални диамантени боркорони за Rems Picus и съпоставими машини на други производители. Поради това икономически изгодно. Не е възможна грешка чрез размяна на инструментите.
 • Свързваща резба за боркороните UNC 1 1/4″ външно.
 • Съоръжение за насочване на водата при мокро пробиване, с вентил за регулиране на водата, и бърза връзка за мъркуч 1/2″.

 

Щендър за пробиване

Rems Simplex – Стабилен, удобен щендър за пробиване до ф220 мм, за Rems Picus S1 и S3. Пробивната и колона е изработена за здраво заварени четиристенни стоманени тръби. Лост за монтиране на задвижващи машини с диаметър на захващане ф60 мм. Ергономично изработено, предаващо силата зъбно задвижване, с възможност за двустранно монтиране на лоста за подаване.

Rems Duplex – Стабилен, удобен щендър за пробиване до ф250 мм, за Rems Picus S1 и S3. Пробивната и колона е изработена за здраво заварени четиристенна стоманена тръба, безстепенно наклоняема ндо 45 градуса, с двойна опора чрез две регулируеми подпори, за силен натиск при подаване. Скала за дълбочина на пробиването. Лост за монтиране на задвижващи машини с диаметър на захващане ф60 мм. Задвижването на подавъчния механизъм в посока на натиска – чрез иглени лагери, за голямо натоварване и дълъг живот на уреда. Блокиране на подаващия механизам за лесен монтаж на боркороните и сигурно транспортиране. Фундамент на щендера с канал за уплътнителен пръстен. Фундамента на щендера с бърза връзка за ваккумно закрепване. Пробивна колона с регулируема глава за разпъване на щендера между пода и тавана или между две стени.

 

Rems Duplex

 

Rems Duplex 300 – Стабилен, удобен щендър за пробиване до ф300 мм, за Rems Picus S2/3,5. Пробивната и колона е изработена за здраво заварени четиристенна стоманена тръба, безстепенно наклоняема ндо 45 градуса, с двойна опора чрез две регулируеми подпори, за силен натиск при подаване. Скала за дълбочина на пробиването. Съоръжение за бърз монтаж на машини с подходящо закрепване към щендера. Задвижването на подавъчния механизъм в посока на натиска – чрез иглени лагери, за голямо натоварване и дълъг живот на уреда. Блокиране на подаващия механизам за лесен монтаж на боркороните и сигурно транспортиране. Фундамент на щендера с канал за уплътнителен пръстен. Фундамента на щендера с бърза връзка за ваккумно закрепване. Манометър. Пробивна колона с регулируема глава за разпъване на щендера между пода и тавана или между две стени.

Комплект за закрепване – Всички щендери се доставят с комплект за закрепване, състоящ се от 2бр. дюбели за зидария М12, 10бр. дюбели за бетон М12, инструмент за закрепване на дюбели М12, болт М12х65, бързозатягаща гайка и шайба.

 

 

Електрическа диамантено пробивна машина

Rems Picus S1

Железобетон до ф102 (132) мм, Зидария до ф162 мм и други.

Супер лека. Задвижваща машина само 5,2кг. Мощен, издържащ натоварване 1800W универсален мотор. Стабилен, неизискващ поддръжка предавателен механизъм. Честота на въртене 580 1/мин. Удобни за работа дръжки при ръчно пробиване.

 

Rems Picus S1 Basic – Pack

Задвижваща машина, комплектована със съоръжение за насочване на водата при мокро пробиване, спомагателна дръжка, уред за първоначално пробиване G 1/2 със свредло ф8 мм, шестостепенен ключ SW 3, ключ SW 32. В стабилен куфар от стоманена ламарина.

 

Rems Picus S1 Basic - Pack

 

Арт. № 180010

 

Електрическа диамантено пробивна машина

Rems Picus S3

Железобетон до ф152 (200) мм, зидария до ф250 мм и други.

Супер лека. Задвижваща машина само 7,4 кг. Мощен, издържащ натоварване 2200W универсален мотор. Стабилен, неизискващ поддръжка 3 – степенен предавателен механизъм, за оптимална работа. Честота на въртене 530 1/мин, 1280 1/мин, 1780 1/мин. Удобни за работа дръжки при ръчно пробиване. Захващане ф60 мм за поставяне на задвижващата машина в щендър за пробиване.

 

Rems Picus S3 Basic – Pack

Задвижваща машина, комплектована със съоръжение за насочване на водната при мокро пробиване, спомагателна дръжка, ключ SW32. В стабилен куфар от стоманена ламарина.

 

Rems Picus S3 Basic - Pack

 

Арт. № 180011

 

Електрическа диамантено пробивна машина

Rems Picus S2/3.5

Железобетон ф40-300мм, зидария ф40-300 мм и други.

Достатъчно мощна за пробиване до ф300 мм. Мощен, издържащ натоварване 3420W универсален мотор. Стабилен, неизискващ поддръжка 2 – степенен предавателен механизъм, за оптимална работа. Честота на въртене 320 1/мин., 760 1/мин. Специално изработено съоръжение за бързо монтиране на машината към щендера.

 

Rems Picus S2/3.5 Basic – Pack

Задвижваща машина, комплектована със съоръжение за насочване на водната при мокро пробиване, спомагателна дръжка, ключ SW32. В кашон.

 

Rems Picus S2/3.5 Basic - Pack

 

Арт. № 180012

 

Rems Универсални диамантени боркорони

Универсално приложими за сухо и водно пробиване, ръчно или с щендър за пробиване. Само един вид Rems универсални диамантени боркорони за много типове материали.

 • Специално разработени, висококачествени диамантени сегменти с високо съдържание на диаманти и специални спойки на материалите, за изключително високи резултати при пробиване и дълъг живот на инструментите.
 • Веднага „режещи“ със заточени диаматени сегменти, веднага приложими.
 • Свързваща резба УНЦ 1 1/4″ вътрешна, дълбочина на пробиване 420 мм.
 • Специално приложими, за сухо или водно пробиване.

 

REMS PICUS Диамантено пробивна електрическа машина

 

REMS PICUS Диамантено пробивна електрическа машина 1

 

* Разгледайте всички пробивни инструменти тук *

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *