Инструменти

VIEGA Инструменти за пресоване за всички системи

VIEGA Инструменти за пресоване за всички системи

 

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 1

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 2

 

Лек, практичен и бърз: Машината за пресоване на VIEGA

Двете машини за пресоване 4Е и 4В представят най-новото поколение инструменти за пресоване на VIEGA. Те са леки, бързи и лесни за употреба. Акумулаторната машина за пресоване 4B (18V) включва модерен литиево-йонен акумулатор, както и електрическият вариант 4Е (230V), е предназначен за диапазона размери от 12 до 108мм. Двата инструмента са съвместими с всички пресоващи клещи на VIEGA и при около 3 секунди време за пресоване се причисляват към най-бързите от този вид. Инструментите за пресоване на VIEGA постигат уникална гъвкавост чрез пресоващите пръстени с въртяща се на 180* пресова глава за диапазона от 12 до 108мм. Тяхното превъзходно отношение цена/ефективност се проявява също и в малките разходи за техническо обслужване. Сервизна проверка е необходима след 32000 пресования или 4 години, което се случи първо.

 

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 5

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 10

 

Малък, лек и универсален: VIEGA PICCO – новият пистолет за пресоване на VIEGA

Името на този инструмент за пресоване говори само за себе си. Пистолетът PICCO на VIEGA за пресоване при диаметри до 35мм се отличава с малки конструктивни размери и малко базово тегло 2,5кг. Неговата въртяща се на 90* пресоваща глава го прави универсално приложим. Инструментът за пресоване и три комплекта клещи за пресоване се доставят в куфар на PICCO.

 

Шарнирните клещи за пресоване (12-35мм) осигуряват максимална универсалност. Те осигуряват възможност за пресоване в тесни пространства и са съвместими също с предишните модели инструменти на VIEGA.

 

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 6

VIEGA PRESSGUN, VIEGA PICCO 7

 

* Разгледайте инструментите на VIEGA *

viega logo

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *