KAN-therm е част от групата KAN със седалище в Белосток, Полша и е един от водещите производители на иновативни решения за интаслационни системи за дома, офиса и промишленоста.

 

KAN-therm-bg-maistor

 

От създаванетоа си през 1990 година KAN-therm изграждаше позицията си върху няколко важни основи: професионализмът, новаторството, качеството и развитието. Днес във предприятието работят над 1000 души, KAN-therm има офиси в Полша и представителства в Германия, Русия, Украина и в Белорусия. Продуктите със знак KAN-therm се изнасят в почти до 68 страни, дистрибуторската мрежа обхваща Европа, значителна част от Азия, достига и до Африка. Тя е оптимална, комплексна инсталационна мулти система, която се състои от най-модерните решения в областта на тръбните инсталации и технологични уредби.

 

KAN-therm-bg-maistor-1

 

Целта на KAN-therm е да достави на потребителите продукти, осигуряващи комфорт и перфектно действие на инсталациите, а също така чувството за пълна сигурност. Стремим се към максимално прост и бърз монтаж на нашите системи. Грижейки се за здравето на потребителите, доставяме продукти от най-високо качество, произвеждани и употребявани в съгласие с природната среда.

KAN-therm-logo-bg-maistor

 

 

 

 

 

Показване на 1–16 от 329 резултата

Покажи 8 16 32 64