Канализация

BIOROCK Пречиствателни станции за битови и отпадни води за жилища

BIOROCK Пречиствателни станции за битови и отпадни води за жилища

 

 

Системите са разделени в няколко варианта от 4 до 30 човека. Ако се разположат успоредно, пречиствателните модули могат да обслужат 60, 90, 120 човека и т.н. Пречиствателните станции за отпадъчни води, без електричество, BIOROCK са най-доброто решение за пречистване на жилищни отпадъчни битови води.

 

BIOROCK осигурява революционно, ефективно, надеждно и компактно решение за пречистване на отпадъчни води. Много компактни системи, които не се нуждаят от въздуходувки и въздушни дифузори, еърлифтни помпи и др. Те не се нуждаят от електричество по време на процеса на пречистване, което води до минимални разходи за поддръжка и ремонт или най-ниски оперативни разходи и най-дълги периоди за отстраняване на утайките. Тези уникални предимства водят до спестяване на значителни разходи на потребителя, в сравнение с конвенционалните пречиствателни станции за отпадъчни води, като надеждността на системата е увеличена, без евентуални повреди, отстранявайки необходимостта от замяната на скъпи резервни части.

 

Не всички пречиствателни станции за отпадъчни води са създадени еднакви и не работят на един и същи принцип. Текущите оперативни разходи са едно от най-важните съображения при закупуването на пречиствателна станция за отпадъчни води. Местните пречиствателни станции, работещи с електричество, изискват скъпи оперативни разходи в бъдеще. Комбинирайки конкурентни разходи за придобиване с най-рентабилното годишно използване на електроенергия, BIOROCK е инвестиция във Вашето бъдеще.

 

Модели пречиствателни станции:

 

BIOROCK MONOBLOCK 2/3

Всичко с едно – решение за пречистване на битови и отпадни води

 

Пречиствателните станции MONOBLOCK с биологично пречистване са предназначени за жилища, постоянни и сезонни, които не са свързани или не могат да бъдат свързани към канализационната мрежа. Изключително компактните модулни пречиствателни станции (ПСОВ) са предварително окомплектовани и готови за бърза и лесна инсталация. Системите от серията MONOBLOCK се предлагат в два варианта с 2000 или 3000 литра обем на първичния утаител, както и с гравитачен (нисък) или помпажен (висок) изход.

 

 

 

Това ново поколение революционни продукти е продължение на нашите проучвания за ефективността при пречистване на битовите отпадъчни води от къщи и търговски обекти. Това технологично предизвикателство, което винаги е било движещата сила на растежа на нашата компания, също е в основата на нашата мисия: Да представим най-доброто решение за пречистване на битово отпадъчни води, предлагайки качествени продукти и услуги на нашите клиенти.

 

 

 

Пречиствателните станции MONOBLOCK позволяват дълги периоди на отсъствие на потребителите, като по този начин са подходящи, както за основно, така и за второстепенно жилище. Освен това инсталирането на системата е възможно при всякакъв вид земни услови, със или без подпочвени води.

 

 

 

Капацитет: 4-6 жители / 5-6 жители

Капацитет: 2000 литри / 3000 литри

 

BIOROCK ECOROCK

Пречиствателният модул ECOROCK е компактен биореактор с биофилтър за реконструкция на съществуващи изгребни ями или други налични резервоари. Биореакторът е предназначен да пречиства отпадъчните води до 10 човека в домашни условия, при минимален обем на първичният резервоар от 5000 литра. Системата ECOROCK-2000 функционира като ПСОВ на две нива. Суровите отпадъчни води първоначално постъпват в първичен утаител, за да се осигури предварително разделяне и първоначално разграждане на органичните твърди вещества. След това отпадъчната вода преминава през филтър за отпадъчни води, преди да постъпи в пречиствателния модул ECOROCK, където протича процес на аеробно филтриране.

 

Капацитет: 10 жители

Капацитет: 1500 литри

 

 

 

Ако е дошло време и имате нужда пречиствателна станция, не се колебайте да се обърнете към нас, за да Ви дадем намерим най-подходящият за Вашите нужди вариант! 

Пишете ни или се свържете с нас!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *