Канализация

WAVIN ASTOLAN Система за безшумна сградна канализация

WAVIN ASTOLAN Система за безшумна сградна канализация

 

WAVIN ASTOLAN е устойчива на топла вода и покрива напълно изискванията на стандарта DIN 1986, което означава 95 градуса краткотрайно и 90 градуса продължително температурно натоварване. Wavin AS може да се използва за отвеждане на отпадни води с pH между 2 и 12. Системата е проектирана за професионално водоотвеждане в сградите. Системата осигурява бърз и лесен монтаж посредством муфени връзки и еластомерен пръстен.

 

WAVIN ASTOLAN 1

 

БЕЗШУМНА

WAVIN ASTOLAN се произвежда от Astolan в диаметри от 56 до 200мм с голяма дебелина на стената, еднородна структура и високомолекулно тегло на материала, поглъщащ зараждащите се шумове при протичане на потока в канализацията.

 

МАГИЯТА

WAVIN ASTOLAN се произвежда от Astolan, минерално обогатен полипропилен. Благодарение на високото си молекулно тегло и структура, Astolan има свойства да поглъща въздушния и структурния шум.

 

ДЪЛГОТРАЙНОСТ

Системата WAVIN ASTOLAN е изключително здрава, устойчива на корозия, с идеално гладки вътрешни пвърхности, предотвратяващи образуването на отлагания. Тези характеристики на системата гарантират дългия й живот.

 

ТОПЛО И МАЗНО?

Няма проблем, WAVIN ASTOLAN е проектирана за оптимално отвеждане на топли и мазни отпадни води, в това число и от професионални кухни.

 

УНИВЕРСАЛНОСТ

Wavin AS може да бъде монтирана с всички видове скоби (с гумен уплътнител), без това да повлияе на шумоизолационните й свойства.

 

ЗВУКОИЗОЛАЦИЯ

С ненадминатите си шумоизолиращи характеристики, WAVIN ASTOLAN е оптимално решение на местата, където шумоизолацията е нужна. Патентованият материал Astolan се характеризира с високо молекулно тегло и характерна молекулярна структура, поглъщаща въздушния и структурен шум.

 

ВЪЗДУШЕН ШУМ

Звук, който се разпространява във въздуха. Появява се в тръбата, вследствие на движението на флуида в нея. Звуковата енергия се абсорбира в стената на тръбата. Тръбата WAVIN ASTOLANосигурява перфектно поглъщане на въздушния шум, благодарение на високото си тегло и характерна молекулна структура.

 

СТРУКТУРЕН ШУМ

Звук, който се разпространява по твърдите материали. Структурния звук се генерира при ударите на отпадната вода в стените на тръбата при промяна на нейната посока и най-вече при разклонители, дъги и сифони. Благодарение на специалната си молекулана структура и фитинги, системата WAVIN ASTOLAN абсорбира структурния звук.

 

* Разгледайте системата WAVIN ASTOLAN тук *

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *