Кухня

Най-хубавото работно място в къщи!

Кухнята е център на Вашият дом! Място, където изискванията за комфорт и дизайн се пресичат с ефективността на работните процеси. Добре облислената технология на домакинските електроуреди и ергономичната перфектност на смесителите, мивките и аксесоари са характеристики на продуктите, които правят Вашата работа в кухнята по-гъвкава и по-забавна. Статистиката показва, че 60% от домакинската работа в кухнята се извършва на мивката, 25% на печката и 15% на другите работни места. Ето защо трябва да се обърне особено внимание при избора на кухненско оборудване. В нашия интернет магазин ще откриете висококачествено кухненско оборудване, отговарящо на всеки вкус и потребност.

Кухненски мивки и смесители отговарящи на Вашите ежедневни нужди и осигуряващи Ви специални моменти с водата в кухнята.

Оборудвайте Вашата кухня с голямото разнообразие от смесители, мивки и домакински електроуреди за кухня които Ви предлагаме, а ние ще Ви гарантираме невероятна функционалност, съвършен дизайн и иновативни технологии, на които може да разчитате дълги години наред. Всеки един от изброените продукти ще поставят желаният акцент във Вашата кухня и ще Ви радват всеки ден.

При създаване на идеалната кухня не е важен само дизайнът, но и функционалността при избора на кухненските мебели, електроуреди.

Тагове: (кухня, кухненско обзавеждане, смесители за кухня, кухненски мивки, абсорбатори и аспиратори, кухненски електроуреди, хладилници, готварски печки, фурни за вграждане, котлони и микровълнови печки, перални, сушилни, съдомиялни, плочки за кухня и др.).

Кухнята е най-важното помещение в съвременното жилище!

Показване на 1–16 от 1187 резултата

Покажи 8 16 32 64

Смесители за кухня (379)

Мивки за кухня и аксесоари (251)

Кухненска посуда (25)

Абсорбатори / аспиратори за кухня (137)

Системи за разделни отпадъци (23)

Малки кухненски електроуреди (117)

Хладилници и фризери (50)

Готварски печки, фурни за вграждане и плотове (167)

Перални и сушилни машини (8)

Съдомиялни машини (4)

Осветление за кухня (25)

Трапезария (3)

Съдове за готвене (1)